20 березня 2019 12:54
5

Коваленко покинул расположение сборной Украины, Кравец вернулся в общую группу

Сьогоднішній день національна команда розпочала з ранкового тренування на столичному НСК «Олімпійський».


Приємна новина — до основної групи повернувся нападник Артем Кравець, який прибув на збір із забоєм гомілки. Після курсу реабілітації Артем готовий активно включитися в боротьбу за місце у стартовому складі.

Та є й неприємна звістка. Медичне обстеження, проведене лікарями національної команди, показало, що у Віктора Коваленка — розтягнення привідного м'язу, яке вимагає тижневого відновлення. З огляду на те, що повернутися до тренувань Віктор зможе лише 25 березня — у день гри з Люксембургом, — півзахисник залишив розташування збірної для проведення курсу реабілітації в Києві. Таким чином, допомогти синьо-жовтим у перших матчах відбору Коваленко не зможе.

Після тренування, в якому взяли участь 26 гравців, Андрій Шевченко має ухвалити остаточне рішення щодо кількості виконавців, які вирушать до Португалії.

О 13-й синьо-жовті пообідають безпосередньо на НСК — у президентській ложі арени — після чого вирушать до аеропорту Бориспіль. Виліт рейсу на Лісабон заплановано на 16.30
Ах, место проплатили, а он травму получил... Придется Шеве оправдыватся перед хозяином!
Гарна новина
Вообще понять не могу каким чудом он в этой сборной да еще и на поле выходит зачастую....
Сховати
Stas_dinamo, то же самое можно сказать про Буяльского, Шепелева и Сидорчука. Их вызывают, но вытеснить Малину, Зинченко и Степаненко они неспособны. Коваленко - играет ужасно, но наша троица еще хуже.
Здоровья ему конечно, но я рад что этого "чудо-плеймейкера" не будет на поле.