19 березня 2019 23:48
8

Константин АНДРИЮК: "Нынешнее руководство ФФУ делает все, чтобы за такую сборную не хотелось болеть"

Журналіст Костянтин Андріюк на своїй сторінці у Facebook прокоментував той факт, що Жуніор Мораес став українцем та отримав виклик у національну збірну:


"Проблема звісно ж не в Мораесі. Проблема в наперсточниках, які зараз керують ФФУ. Бо все дуже просто. У Павелка в цій грі лишається на руках один-єдиний джокер - збірна! Провалиться збірна у відборі до ЄВРО-2020 і його остаточно заплюють наші вболівальники-обивателі.


Бо крити більше немає чим:

- офшорні схеми;

- завод;

- 100500 скандалів з кубком ЛЧ і цивільною дружиною.


Все це йому будуть постійно пригадувати в разі провалу збірної. Але все це може перекрити вихід збірної на ЄВРО-2020. Тому і стараються, використовуючи всі можливі ресурси. Адмін, футбольні, та будь-які. Пригадайте історію з натуралізацією Марлоса? Того Марлоса, який трьох слів російською зліпити не може. Що вже там казати про українську.


Але я відволікся. Чому йому таким поспіхом робили паспорт під вирішальні матчі проти Косово та Хорватії? Бо у збірній та ФФУ мали чітке завдання – вихід на ЧС-2018. Бо для Павелка це піар, а для його тренера-кума Шевченка – такий потрібний пункт у чисте тренерське резюме. І чхали вони на те, що ЧC-2018 буде у мордорі та думку вболівальників.


Тепер виникла проблема з форвардами. Та все просто, давайте швиденько натуралізуємо Мораєса. Бігом, бігом, нам на Португалію та Люксембург встигнути треба.


Всім вигідні такі от "натуралізації-українізації". Павелку. Шевченку. І навіть клубам та агентам цих гравців. Гравець, у чиєму футбольному паспорті з’являється позначка - "гравець збірної" одразу стає дорожчим в рази. Його можна вигідно продати, та власне він вже НЕ Є легіонером в українському чемпіонаті.


І байдуже, що цьому гравцю за кілька тижнів стукне 32 роки та збірній він допоможе від сили 1-2 роки. І байдуже, що такі от Марлоси та Мораєси ніколи себе не будуть ототожнювати з Україною. Завершать кар'єру, зароблять грошенят і спокійно та тихо звалять на історичну Батьківщину. Ви думаєте, вони обоє здали свою бразильські паспорти і відмовилися від бразильського громадянства? Впевнений, ви зараз смієтеся вголос. Кого це наразі цікавить. Головне – результат! Тут і зараз.


І найголовніше! У ФФУ та тренерському штабі знають – їм не буде ніякої вболівальницької критики. Ну попишуть в соцмережах кілька тисяч ображених. А потім десятки тисяч обивателів все одно прийдуть на трибуни.


Це нинішнє футбольне керівництво робить все, щоб за таку збірну не хотілося вболівати. А наш дурненький вболівальник робить все, щоб його дурили і надалі. Такий вже він – український футбольний менталітет", - написав Андріюк.

А вообще-то, этой гниде плевать на результаты игр сборной и клубов, и он сам из ФФУ не уйдет, разве что вынесут вперёд ногами...
Возможно всё верно только пока Павелко отвечает делами, а именно:
1. Финал ЛЧ в Киеве во время войны на территории Украины;
2. Дело против Динамо Киев выиграно в Лозанне;
3. Павелко выбрали в исполком УЕФА;
4. Сборная с назначенным ним тренером заняла первое место в ЛИГЕ НАЦИЙ.
Сховати
Jew, 1. Финал в Украину привез Г. Суркис .
2.Дело не выиграли, а подмахнули, не захотев углубляться в детали.
3. Очевидно в УЕФА сидят такие же павелки, по аналогии с анекдотом, когда осел достал стройматериалы для строительства моста, сказав, что в управлении сидят такие же ослы, как он.
4.Занять первое место в группе равных соперников, не такое уж и большое достижение. Через пару дней узнаем, чего стоит этот тренер .

Jew, Могутній согласится только от части. Финал ЛЧ в Киев привез Суркис, а не Павел.
Суд он выиграл в Лозанне, что бы насолить тем же Суркисам.
Павелецкая выбрали (выбрали ли????) или подтасовка в бюллетенях ?????
Посмотрим какое место займет сборная в следующем цикле Лиги Наций, где не будет таких "шаровых" соперников.
Jew,
1. Финал в Киев привез СУРКИС! (павелка лишь опозорила Украину фотками с Кубком)
2. Дело в Лозанне выиграло Динамо (посмотрите Вацко лайт с Суркисом, где он обнародовал полное решение), но в связи с тем что чемпионат на тот момент закончился, ничего изменить уже было нельзя!
3. павелку выбрали испортив бюлетени, так как проходного бала он не набрал!
4. А разве 1 место в Лиге Наций вывело нас на Евро? А почему вы не упомянули невыход на ЧМ-2018, тоесть провал в отборе?
П.С. Хотел перечислить то, как павелка позорит Украину, но начав перечислять, понял что не хватит ни места ни времени, чтобы описать "деяния" этого урода!
не тільки керівництву ффу наплювати на все,вони хоч стараються дати результат,я знаю клуб де і на фанів плюють і результат їм пофіг
Кстати, у него - у руководства ФФУ - это прекрасно получается.
В первую очередь это выгодно кротам, а сборная, то уже дело десятое ... (