19 березня 2019 18:03
5

Игорь ЦЫГАНЫК: "После "Челси" встречи или разговора между Суркисом и Хацкевичем не было"

Журналіст Ігор Циганик у своїй передачі на Football Hub розповів, що президент "Динамо" Ігор Суркіс і нинішній наставник команди Олександр Хацкевич поки так і не зустрічалися після розгромної поразки від "Челсі".


"Наскільки я знаю, після "Челсі" зустрічі між президентом і головним тренером "Динамо" не було. І навіть жодної розмови не було. Яким буде продовження співпраці – достатньо цікаво", - сказав він.


"Такого достатньо серйозного ляпаса отримали і вболівальники, і футболісти київського "Динамо". Тому що отримати вісім "сухих" м’ячів за два матчі, причому 0:5 вдома за присутності 65 тисяч вболівальників – це нереально. Такої без емоційності від української команди я не бачив ніколи", - додав він.


Також Циганик зазначив, що ця поразка болюче вдарила по амбіціях клубу та Ігоря Суркіса зокрема.


"Я впевнений, що якісь певні висновки після цієї поразки будуть. Зараз у київському "Динамо" така непроста атмосфера", - підсумував він.

0:8 не простит. Будет уволен
Да за 2 недели ИМС отойдет как всегда,а там глядишь автобус Хаца сработает в матче с кротами на кубок и вуаля..."Хацкевич снова на правильном пути","строитель строит" и тому пободный бред от ИМСа...
Суркис же сказал, что всё нормально и тренеру он доверяет. Динамовкие сердца заменяют мозги, как оказывается.
Висновки. До Монако розвiювати ганьбу рулеткою та блекджеком. А не дай Бог вимучить перемогу у кубку - ще й контракт подовжать на пару рокiв.
Сховати
Умник, офігітєльний тандем зібрався, вони один одного доповнюють.