17 березня 2019 12:56

"Динамо" - "Волынь" 4:2. Первенство U-19. Отчет о матче

Юнацька команда «Динамо» здобула домашню перемогу над «Волинню» в матчі чемпіонату U19.


Після невдачі з «Хоффенхаймом» в Юнацької Лізі УЄФА, киянам треба було пройти домашнє випробування міцною «Волинню» в чемпіонаті 19-річних.


Несподівано, з огляду на перевагу «Динамо» на полі в більшості ігрових компонентів, гості забили першими. В одній з контратак Нещерет впорався з дальнім пострілом, а ось на добиванні першим виявився капітан «Волині» Рябов, переправивши м'яч у сітку.


Практично миттєво «біло-сині» вирівняли цифри на табло. Після навісу з кутового Біловар опинився в потрібний момент і в потрібному місці, відкривши рахунок голам «Динамо» в даному матчі.


Ще за мить підопічні Ігоря Костюка вже вийшли вперед. Волошин вивів один на один з голкіпером Надольського, який елегантно перекинув сферу у ворота.

До кінця тайму кияни зміцнили свою перевагу. Волошин зі штрафного пробив у поперечину, Близниченко на добиванні влучив у воротаря, а ось з ударом Супряги вже ніхто не впорався.


У другій половині зустрічі гості спробували внести інтригу в протистояння і, на якийсь період часу, їм це вдалося. Рябов на 69-й хвилині оформив дубль, з другої спроби перегравши Нещерета, але на більше «Волині» не вистачило.


Фінальну крапку в матчі поставив Волошин, який, скориставшись передачею Шулянського, з лінії штрафного вразив ворота.


4:2 впевнена перемога «Динамо».

Чемпіонат U-19. 16 тур. НТБ «Динамо», Віта-Литовська

«Динамо» - «Волинь» - 4:2 (3:1)


«Динамо»: Нещерет, Ярош (Вівчаренко, 46), Біловар, Забарний, Дмитрук, Білошевський (к), Волошин (Скорко, 83), Надольський (Ванат, 58), Мащенко, Блізніченко (Шулянський, 46), Супряга (Бодня, 78).


«Волинь»: Харченко, Тишкун, Мороз, Зінь, Максимчук, Мартинюк (Крістін, 57), Рябов (к), Сквира (Литвин, 90+2), Білинський (Миронюк, 90 + 2), Фомін (Фенюк, 88) , Богомаз (Теліховський, 70).


Голи: Біловар (21), Надольський (23), Супряга (32), Волошин (76) - Рябов (19, 69)

Попереджені: Блізніченко (30), Супряга (53), Шулянській (64) - Мороз (31)