16 березня 2019 14:54
5

Юрий МАКСИМОВ: "Динамо" только становится командой"

Відомий тренер та у минулому гравець Динамо і збірної України Юрій Максимов ексклюзивно для FootballHub розповів, що перед матчем Динамо — Челсі не мав особливих надій на успіх киян.


- Емоції після 3:0 у Лондоні і після 5:0 у Києві? Сказати, що я чогось не очікував по результату — не скажу. Динамо — це молода команда, яка тільки-но починає награватися, робити перші кроки. Вони і так багато чого досягли, далеко пройшли. Були моменти, коли вони могли на ранніх стадіях вилетіти.


Зрозумійте правильно, Динамо тільки стає командою. Звичайно, прикро програвати на виїзді 3:0 і вдома при вболівальниках 5:0. Якщо взяти кожного футболіста окремо, то Челсі на голову вище наших гравців.


"Челсі на голову вище наших гравців" - повторюйте це частіше і ті молоді хлопці так і не виростуть. Не можна нікому ніколи казати що ти є на голову від когось нижчим - бо так у людини створюється психологія невдахи і вона нічого вже не зможе досягнути.. Єдиний хто є гірший - це наш тренерський штаб, який лише звик винити у всьому футболістів і розказувати який у них низький рівень..
Вечно строим команду из вечно молодых и вечно пьяных... Пока молодые созреют, зрелые уже давно постареют или разбегутся. И наша песня хороша, начинай сначала. Она нам строить и жить помогает.
Если клуб собирается хоть немного зарабатывать себе на жизнь, а не кормиться вечно из рук хозяина, то своих воспитанников нужно быстро доводить до кондиции и вовремя продавать, а не петь вечную песню о том, что хоть мы сейчас и облажались, но через пару лет наша молодёжь всем покажет кузькину мать.
У вас кругова порука,ви не вмієте будувати.Прогресу-ноль!
Ага и вечно строим, вечно молодая команда...вечно строим страну из той же оперы, а че Максимов не вспомнил Аякс или с памятью туго?
Сховати
Видно плохие у нас в стране строители. Все строят, строят,а толку 0)