11 березня 2019 22:27
1

Виталий БУЯЛЬСКИЙ: "Ранее получалось забивать через себя, поэтому решил попробовать еще раз"

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував перемогу над командою «Арсенал-Київ»:


- Здивувало, наскільки активно ходив вперед Шабанов у другому таймі...

- Мабуть, Артем хотів забити гол, тому і підключався до атак, були сили бігти вперед.


- Як вам вдався удар через себе з лінії штрафного майданчика?

- Просто раніше виходило забивати через себе, тому вирішив спробувати ще раз, раптом вийшло б. Чи відчуваю підйом після матчу з «Челсі»? Ні, навпаки, після тієї гри на наступний день було дуже важко – видно високий рівень, на якому грає ця команда, до цього потрібно прагнути та вчитися у таких команд грати у футбол.


- Було помітно, що Гармаш хотів зробити хет-трик, чому йому не дали пробити пенальті?

- Вітя Циганков запропонував йому це зробити та хотів віддати мяч, але Денис відмовився. Ми сказали йому, що у нього ще буде можливість забити з гри. Думаю, для нього не так важливо, чи заб’є саме він, скільки те, як зіграє команда та його партнери.


- У грі з «Челсі» не вистчило майстерності?

- Звісно, адже це зовсім інший рівень люди показали, як потрібно грати у футбол. Вони усе роблять на швидкості, у них сильний чемпіонат.


- Було важко пихологічно чи фізично?

- Скоріше, у роботі з м’ячем, адже гравці команди приймають рішення на 1-2 секунди швидше, ніж ми збиралися відібрати м’яч чи перекрити зони – ми просто не встигали за ними. Якби ткі команди, як «Челсі», грали у нашому чемпіонаті, він би значно виріс. Нам би було грати важче, але рівень однозначно б піднявся, і внутрішня першість обов‘язково стала б набагато сильнішою.


- Чого очікуєте від матчу-відповіді з «Челсі» у Києві?

- Насамперед, хочеться показати хорошк гру при наших уболівальниках. Наскільки я знаю, усі квитки продано. Наша команда старатиметься проявити проявити колективну гру та показати, що ми теж уміємо забивати та перемагати.

в играх надо забивать, пробывать - на тренировках.