11 березня 2019 10:48
2

Дарио СРНА: "Нет президента - нет "Шахтера"

Даріо Срна, який зараз виступає в Серії А за Кальярі, в ексклюзивному інтерв'ю Аллі Бублій розповів про час, проведений в Шахтарі, а також про двох знакових особистостей донецького колективу - президента клубу Ріната Ахметова і екс-тренера Мірчі Луческу


Про Ріната Ахметова:


- Ви знаєте, хто і що для мене значить президент клубу. Ні президента - немає «Шахтаря». Може бути, немає мене в «Шахтарі». Це все пов'язано. Ця людина дуже-дуже-дуже багато зробив для «Шахтаря», для Донбасу, для Донецька. На жаль, потрапили в таку ситуацію, в яку потрапили і багато разів я говорив, що він людина, яка рук не опускає. Я скажу чесно, я хотів би щоб було багато таких людей в Україні, як наш президент, я вважаю, що ситуація була б набагато краще, що стосується бізнесу, і що стосується футбольної України.


Про Мірчу Луческу:


- Я читав в інтерв'ю, де він сказав, що він з президентом зробив ось цей клуб. Це правда. Допомогли футболісти. Але повірте, що такого професіонала, як Луческу я ніколи в житті не бачив і не побачу. Неважливий вік. Був період, коли з ним було важко працювати. Тому що він хотів завжди і вимагав більше, більше, більше. Завжди критикував. Але ось ця критика, ти відчував тоді, що вона негативна. Але з цією критикою тоді без неї ніхто б не став великим футболістом. Запитайте Фернандіньо, Вілліана, Дугласа. Всіх. Жадсона. І все можуть сказати: «Обрігадо містер. Спасибі містер, Сенк ю, Містер ». Для мене він дуже-дуже велика людина і тренер.

нет человека - нет проблемы
Да нах... нам нужны тут ты, твои будулаи и рыжие бандиты. Не было бы их, не было бы и проблем столько в Украине.