7 березня 2019 15:59
2

Анатолий ЧАНЦЕВ: "С Солем и Вербичем было бы легче"

Представник експертної ради УПЛ ділиться очікуваннями від сьогоднішнього матчу «Челсі» — «Динамо».

Як розвиватиметься поєдинок за участі єдиної української команди в єврокубках?

— Мабуть, треба виходити з того, що як «Челсі», так і «Динамо» — «граючі» колективи, котрі не закриваються. Отже, можемо очікувати насамперед цікавого, результативного матчу.

Чи зіграє на руку киянам інформація про певну кризу лондонців?

— Чув такі розмові, але не знаю, наскільки вони правдиві, й загалом не думаю, що все це має якесь значення. «Челсі» втратив шанси на чемпіонство в Англії, програв фінал Кубка ліги, недавно вилетів із національного Кубка, тому виграш європейського турніру, цілком можливо, є головним завданням лондонців на сезон. Заради такої мети всі протиріччя відходять на другий план.

Мауриціо Саррі практикує відкритий футбол — чи скористається тим «Динамо»?

— Чесно кажучи, я ніколи не розглядаю матчі під таким кутом зору. Треба готувати свою команду й поважати суперника. «Динамо» на ходу, мені сподобалися кияни в зустрічі із «Зорею», в повторній грі з «Олімпіакосом», однак треба пам’ятати — «Челсі» має в розпорядженні футболістів, які можуть «загнати» будь-якого суперника. Підбір гравців у Саррі — найвищого рівня, цьому складно протистояти.

Наші гратимуть без Франка Соля та Беньяміна Вербича. Ким їх замінити?

— Думаю, відповідь на це запитання Олександру Хацкевичу сьогодні вранці підказав лікар «Динамо», повідомивши, хто наскільки готовий… Я так розумію, в центрі нападу вийде Назарій Русин, а замість словенця… Складно передбачити: минулого року там можна було побачити Сідклея, проте після зими він сидить у запасі… Жаль, звичайно, що не буде Соля і Вербича. З ними, скажу так, було би значно легше.

А без них будет намного труднее ! )))
Это из разряда Чеховского : - Дыни - они сладкие ! )))
Гениальная мысль! Сенека, однако :)