4 березня 2019 14:43

Сергей НАГОРНЯК: "Надеюсь, что на матчи элит-раунда Евро сборная сборная Украины U-19 поедет сильнейшим составом"

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Нагорняк розповів про останні новини з табору команди.

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) готується до еліт-раунду чемпіонату Європи. Останньою репетицією перед цим стартом став збір команди, під час якого було зіграно два спаринги з ізраїльськими однолітками. Про підсумки цього збору головний тренер синьо-жовтих Сергій Нагорняк розповів офіційному сайту ФФУ.


— Я задоволений тим, як усе пройшло, — сказав Сергій Миколайович. — Хіба що під завісу другого матчу зі збірною Ізраїлю деякі наші хлопці помітно втомилися, оскільки для них це був третій поєдинок за останні п'ять днів. До того ж і арбітраж, на мій погляд, був упередженим.


Також у нас у складі було багато нових футболістів, що теж позначилося на якості колективних дій. Але практично все, чого я вимагав від хлопців, вони виконали. М'ячі ж ми пропускали переважно через індивідуальні помилки.


Наш тренерський штаб отримав багато корисної інформації. Шкода тільки, що часу для тренувального процесу було дуже мало.

Зараз найголовніше — дійти порозуміння з клубами. Сподіваюся, 15 березня збірна вирушить на матчі еліт-раунду чемпіонату Європи своїм найсильнішим складом. У нас буде чотири повні тренувальні дні для підготовки до турніру, а вже 20-го ми розпочнемо змагання поєдинком із сербами...