1 березня 2019 13:14

Уик-энд для легионеров сборной Украины: возвращение в игру Коноплянки

Уже в найближчу суботу, 2 березня, легіонери збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на останні у 2018 році матчі, матимуть змогу знову поринути у вир боротьби у складах своїх клубів.


Півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка, який пропустив останній матч гельзенкірхенців у чемпіонаті Німеччини через грип, готується разом із партнерами до домашнього поєдинку 24-го туру Бундесліги проти "Фортуни" (початок гри - о 16.30 за київським часом).


На "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка очікує виїзна зустріч в англійській Прем’єр-лізі з "Борнмутом" (17.00).


Лідер бельгійської першості, "Генк" Руслана Маліновського, на чужому полі зійдеться із "Шарлеруа", який посідає восьму сходинку в турнірній таблиці (19.00).


Локомотив чемпіонату Угорщини, "Ференцварош" Івана Петряка, на власному стадіоні прийматиме десяту команду країни, "Діошдьйор" (20.30).


У неділю, 3 березня, в чемпіонаті Бельгії "Гент" Романа Яремчука та Ігоря Пластуна на виїзді зустрінеться із "Зюльте-Варегемом" (15.30).


А вже в понеділок, 4 березня, відбудеться заключний матч 26-го туру іспанської Прімери, в якому "Леганес" Василя Кравця та Андрія Луніна прийматиме "Леванте" (22.00).