22 лютого 2019 16:15
1

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Сейчас могу сказать только то, что у "Челси" синяя форма. Говорить о них еще рано"

Головний тренер київського «Динамо» прокоментував підсумки жеребкування стадії 1/8 фіналу Ліги Європи відразу після її завершення.


- Олександре Миколайовичу, «Динамо» в 1/8 дістався один із головних фаворитів поточного розіграшу ЛЄ... Як оціните жереб?

- Фаворити існують лише на папері, а у футбол грають живі люди. До початку гри шанси на успіх у суперників завжди 50 на 50.


- Зараз «Челсі» чергує успішні матчі з провальними, має проблеми в АПЛ, Мауріціо Саррі піддається критиці. Як оціните форму суперника?

- (посміхаючись) Зараз скажу вам лише, що форма у «Челсі» синя. До зустрічі з лондонцями ми проведемо ще два матчі чемпіонату УПЛ, так що поки говорити про це трохи зарано. Поки ми тільки знаємо суперника.


- З точки зору двохматчевої стратегії, матч-відповідь на власному полі буде для «Динамо» перевагою?

- Відповідь на це питання я зможу вам дати тільки після завершення першої гри.


- Учорашній матч з «Олімпіакосом» зібрав на трибунах рекордну для нинішнього сезону аудиторію. У грі з «Челсі» команді також буде важлива підтримка 12-го гравця?

- У першу чергу, хочу висловити величезну подяку тим уболівальникам, які прийшли вчора о десятій годині вечора і в морозну погоду нас підтримати. Як хлопці говорили після фінального свистка, деякі з них уперше зіграли за такої кількості глядачів. Безумовно, ця підтримка була нам дуже потрібна. Радий, що ми своєю грою і результатом віддячили нашим уболівальникам, які прийшли на матч.


- Вже за три дні «Динамо» проведе домашній матч із «Зорею». У якому режимі команда буде готуватися до цієї гри?

- Зараз ми переходимо на насичений матчами режим, коли гратимемо, по суті, через три дні на четвертий. Цей режим нам добре знайомий, зараз головне – добре відновитися після гри з «Олімпіакосом». Зараз починається змагальний період, і, думаю, наша команда до нього готова.

Ахах знаю что форма синяя и это уровень тренера ДК)))) Тот же Маркевич практически о любой команде может сказать сильные и слабые стороны, а он ХАЦ наверное ни одного матча не смотрел