22 лютого 2019 10:32
10

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Шабанов однозначно был лучшим в этой игре. Отыграть на ноль - это дорогого стоит"

Футбольный менеджер Вячеслав Заховайло в своем Facebook высказался о победе "Динамо" над "Олимпиакосом".


"Динамо-Олимпиакос 1:0


Ожидал очень сложный матч. Одним словом - молодцы. Артём Шабанов однозначно был лучшим в этой игре. Отыграть на ноль -это дорогого стоит. Да, силёнок на хватило на все 90 минут. Вовремя сделали замены. Соль сделал то, что от него ждали, принёс победу киевлянам.


P.S. Ждём жеребьевку.... хочу Славию Прага".

С чего вдруг он лучший? А что бы сказал Заховайло, если бы Бойко не отбил минимум три мертвяка?
И я хочу Славию!
"Вовремя сделали замены...". Це сарказм? У мене таке враження, що Хацкевич заміни робив "по фарту", як у Піреї: спершу на 15 хв. випускав Гармаша, на пару хвилин - Русина. І тільки в Києві, коли стало зрозумілим, що греки ніяк не встигнуть забити два голи - "розщедрився" на третю заміну. Вважаю, що це велкий недолік Хацкевича (на додачу до всіх інших) - невміння своєчасно робити заміни. От тренер греків рано випустив трьох свіжих гравців і як вони посилили гру і її темп! А у нас все навпаки.
Сховати
Таке враження, від твоїх коментарів, ніби це греки вчора виграли! Ти ставиш в приклад тренера, команда якого за 2 гри фактично нічого не створила(щей при тому що в них сезон у розпалі, а у нас зима)!!!
Може тобі на терикон?
Сховати
Dynamix, це взагалі мій перший коментар по вчорашній грі! І тут я пишу тільки про вміння своєчасно робити заміни. І не згоден з тим, що греки нічого не створили. Моменти у них були. Інакше чого б Бойка визнали кращим гравцем в Динамо?
Сховати
Africanda-S, моменти почали з'являтись в кінці гри, коли греки пішли ва-банк, всією командою в напад, і у наших відповідно сил було менше!
Але фінальна навала - це АЖ НІЯК НЕ ЗАСЛУГА ТРЕНЕРА "Олі"!!!
Сховати
Dynamix, так він
Africanda-S про це і пише тобі , що заміни ХАНу потрібно було робити раніше!!! Вербіча міняти на Сідклея потрібно було десь на 75 хв, бо перший так "здох" що запоров дві перспективні контри 4х3 і 3х2 , а потім не повертався назад ( бо не мав вже сил) і тим самим не допомагав Миколенку , який теж підсів під кінець матчу( через його фланг і пройшли ті дві атаки греків , в яких виручив Бойко).А Сідклей на швидких ногах і свіжий міг би допомогти і в захисті і в котроатаках куди більше було б з нього гостроти.Тай Соля потрібно було міняти на Русина теж десь на 80 хв ,Разом з Сідклеєм вони б точно ще хоча б один мяч тай грекам забили б.
Сховати
Sheriff, а якби після цих замін ми пропустили? Щоб тоді казали такі "спеціалісти" як ви???
Команда виграла, пройшла далі, не пропустила, але знаходяться "розумники", які обсирають команду, применшують її заслуги!
Лохмет головного мозку!!!
Sheriff, головне намінісувати!
А пояснювати не треба - лозунг шлактарівців!
Africanda-S, до речі, почитай що написали грецькі ЗМІ про тренера Олімпіакоса! Просто почитай!
http://www.dynamomania.com/news/460181-dinamo---olimpiakos-obzor-grecheskih-smi