13 лютого 2019 17:45
9

Судьба Хацкевича в "Динамо" будет зависеть от игры команды с "Олимпиакосом"

Ведучий Профутболу Ігор Циганик в авторській програмі #ЦиганикLIVE проаналізував шанси Олександра Хацкевича залишитися біля керма київського Динамо.


За словами Циганика, доля Хацкевича в Динамо залежатиме не стільки від результату, скільки від гри команди у матчах з Олімпіакосом в 1/8 фіналу Ліги Європи. Після безвольної поразки 0:1 від Яблонця на НСК Олімпійському в останньому матчі групового етапуЛЄ, наставник киян пообіцяв президенту навесні презентувати нове Динамо. Мовляв, гравці покажуть зовсім інший рівень.


Щоправда, на зборах результатів оновлення помітно не було, тому все пакажуть матчі з греками. В контрольних поєдинках рівень гри Динамо і рівень його суперників не дозволяє з оптимізмом дивитися на матчі з Олімпіакосом.


Якщо команда не пройде Олімпіакос – запитань буде менше, якщо рівень гри буде хороший! Якщо не буде ні гри, ні результату – Хацкевичу доведеться нести персональну відповідальність.

Ой ці розмови.... Я думаю що Сурків якби хотів то уже давно звільнив би Хацкевича. Ну на його місці я це і зробив би. Команда не грає. Може і вимучить проход далі але там уже робити не буде що. Потрібно брати іспанця хорошого тактика і строїти граючу команду.
Как по мне так очень интересный ход от Суркиса, тренера нормального может позволить но в то же время ТО уже будет закрыто а значит новый тренер будет лепить из того что есть , значит как минимум пол сезона будет економия денег и возможно будет возможность для призедента посмотреть что сделает новый тренер с теме же игроками))) ИМХО
Подвижки возможны только если Григорий снова заберет управление на себя. ИМХО. ИМС, даже уйди нынешняя бездарнейшая троица, опять таких же никому не нужных безработных калек найдет. Самых бездарнейших из имеющихся на рынке.
Вот ты какой, когнитивный диссонанс
ой фсе... пока Суркис не скажет, что то подобное, верить этим побрехунцам....
Чим швидше, тим краще!
Але завтра бажаю виграти!
Тогда Хацкевичу лапти
походу цыганык свои желания выставляет за реальность.
Хацик брехло . У него новое Динамо уже два года деградирует