13 лютого 2019 14:56

Официально. Карноза - игрок "Миная"

Клуб другої ліги "Минай" офіційно повідомив про чергового новачка. Угоду з "Минаєм" сьогодні, 13-го лютого, підписав Артур Карноза. Нагадаємо, Артур Карноза – півзахисник, вихованець футбольної системи "Дніпра".


Саме у складі цієї команди 2 листопада 2008 року в 18-річному віці дебютував у Вищій лізі чемпіонату України в матчі проти криворізького "Кривбаса" (перемога 1:0), проте здебільшого все одно виступав за молодіжну команду. Найбільшу славу як гравця здобув під час ігор у ПФК "Севастополь" у Прем'єр-лізі, за який зіграв 47 ігор та забив 9 голів. Після пограв у львівських "Карпатах", одеському "Чорноморці" та дніпровському "Дніпрі-1". Останній клуб – одеський "Чорноморець", за який у Прем'єр-лізі цього сезону відіграв 9 матчів.


Взимку гравець вирішив розірвати угоду із клубом та приєднатися до ФК "Минай". Новий гравець "Минаю" свого часу був навіть чемпіоном Європи серед юнаків – в 2009 році. Під час фінальної частини чемпіонату, що проходила в Донецьку й Маріуполі, узяв участь у чотирьох із п'яти матчів української збірної. Дебютував 29 лютого 2012-го року і в складі молодіжної збірної України. Разом з "минайцями" Карноза відправляється в Івано-Франківськ, де матиме змогу дебютувати у складі команди і де тренерський штаб вирішить на якій позиції будуть використовувати цього досвідченого та сильного півзахисника.