12 лютого 2019 21:26

Юрий ТКАЧУК: "Неймар быстрее перешел из "Барселоны" в ПСЖ, чем я в "Левадию"

23-річний півзахисник естонської «Левадії» Юрій Ткачук, який раніше виступав за львівські «Карпати», розповів SPORT TRAVELER UA про свій перехід.


– Перед Новим роком була інформація, що ти повертаєшся в «Карпати», але ти підписав повноцінний контракт із «Левадією». Деякий час клуби не могли домовитись?

– Там були свої нюанси. Клуби не могли домовитись, трохи домовлялись по особистому контракту, агентська сторона - все разом. Дякувати Богу, домовились і я тут. Те, чого я хотів, у мене вдалось.

– Скільки часу тривала така невизначеність?

– Чесно кажучи, я думав, що все буде дуже швидко. Насправді ж, мені здається, що Неймар швидше перейшов в ПСЖ з «Барселони», ніж я з «Карпат» в «Левадію». Півтора місяця це тривало. Все, їду. Через дві години дзвонять: «Ні, не їдеш.» Зібрав валізу, розклав знову. Вже й втомився чекати.

– І ти повернувся в «Карпати», у Львів чи вдома чекав?

– Ні, була відпустка в «Карпатах», і тут. Чекав вдома, сидів біля телефону. З президентом, з директором, з агентом кожного дня мав розмови.

– На яких умовах «Левадія» викупила твій контракт?

– Цього я не можу знати. Там були домовленості між клубами і агентом.

– Були пропозиції від інших клубів?
– Особисто переді мною ніхто не клав контракт. Агент казав, що була зацікавленість, але контракт не пропонували. В принципі, я агенту свою точку зору пояснив - хочу залишитись в «Левадії» ще на рік, ще не все тут «сказав». Агент мене почув і зробив все, щоб я залишився.