12 лютого 2019 20:58

Эдуард Цихмейструк будет тренировать ФК "Маэстро"

Сьогодні, незважаючи на зливу, у манежі тренувальної бази "Динамо" було багато людей. Зірки українського шоу-бізнесу, журналісти та друзі і соперники "Маестро" зібралися для того, щоб відкрити 10-й футбольний сезон клубу.


Спікери прес-конференції розташувалися прямо на полі в оточенні кубків, що засвідчують славетний шлях клубу "Маестро" футбольним десятиліттям.


Телеведучий і шоумен Андрій Джеджула представив всіх учасників прес-конференції, а ними стали гравці, що були з клубом майже від моменту його створення 11 років тому: Почесний президент клубу народний артист України Віктор Павлік, капітан команди, письменник та експерт у футболі і кіно Фозі з "ТНМК", фронтмен гурту "Kozak System" Іван Леньо, лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський, заслужений артист України, актор і співак Віталій Борисюк та телеведучий, відеоблогер і шоумен Анатолій Анатоліч.


Новий сезон приніс команді нових гравців і нового головного тренера. Тренувати "Маестро" буде досвідчений футболіст, чемпіон Болгарії і Росії, бронзовий призер Чемпіонату України, чвертьфіналіст Чемпіонату Європи з міні-футболу Едуард Цихмейструк. Про це повідомив офіційний сайт колективу.


"Я дуже щасливий стати частиною команди в цьому сезоні, тим більше ювілейний сезон буде дуже насиченим", – сказав Едуард Миколайович, приймаючи команду.


Завершилася конференція презентацією нових гравців. Їх виявилося двоє. Це – міністр інформполітики Юрій Стець, який, на жаль не зміг бути присутнім через стан здоров’я, та співак, учасник гурту "MOZGI" Вадим Федоров ака Дядя Вадя.