2 лютого 2019 14:40

Владимир ШАРАН: "Рассматриваем трех потенциальных новичков и хотим видеть их в составе "Александрии"

Під завісу першого навчально-тренувального збору у Туреччині головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про стан справ у таборі нашої команди.


– Володимире Богдановичу, як в цілому проходить збір?

– Не так, як нам би хотілося – як ви бачите, погодні умови постійно корегували наші плани. Це позначилося й на тренувальному процесі, і на контрольних поєдинках – ми не змогли провести матч з «Черно море». Після першого контрольного поєдинку з «Ботєвим» три футболісти отримали травми, після другого спарингу з «Аркою» травмованих гравців прибавилося. Боротьба з цими командами видалася доволі жорсткою. Тому, можливо, й на краще, що ми не провели поєдинок з «Черно море». Хлопці трішки підлікувалися й доволі добре зіграли проти «Пюніка». Хоч ми й побачили певні проблеми, у першу чергу в захисті, але також стало зрозуміло, що гравці набули запланованих фізичних кондицій. І в психологічному плані перемога над суперником була надзвичайно важливою. Андрій Цуріков вийшов на поле й зіграв у першому своєму матчі у 2019 року після операції. Залишаються травмованими Олексій Довгий, Павло Пашаєв, Владислав Леванідов і Євген Протасов. Але, сподіваюся, що на наступному зборі з хлопцями усе буде гаразд. Василь Грицук також одужує – працює в Сербії і має приєднатися до нашого табору на другому зборі в Туреччині.

Також маю сподівання, що скоро побачимо новачків, котрі поки врегульовують питання у своїх клубах. Ми розглядаємо трьох потенційних новачків і хочемо бачити їх у складі «Олександрії».