1 лютого 2019 18:16

"Минай" усилился голкипером

Андрій Попович – знову голкіпер ФК "Минай". Як повідомляє офіційний сайт клубу, добре знайомий вболівальникам команди воротар повернувся і сьогодні, 1 лютого, підписав контракт із клубом.


Уродженець Чопа та вихованець ужгородської СДЮШОР свого часу пограв у командах України (донецький "Металург" (дубль), Туреччини ("Тавшанли Ліньїтспор"), Азербайджану ("Баку", "Абшерон", "Сумгаїт", "Туран"). У останній і став відомим. Адже з липня 2015 року Андрій Попович став гравцем відомого на всю Європу азербайджанського клубу "Габала", за який провів 8 матчів у національному чемпіонаті, після чого залишив команду. З вересня 2017 до червня 2018 року вже захищав ворота "Минаю".


З цією командою Попович став чемпіоном області-2017, володарем Кубка області та Зимової першості. Два останні турніри команда виграла за рахунок того, що Андрій не пропустив у 14 поєдинках жодного голу. Після А. Попович відправився у Азербайджан, у стан ФК "Сумгаїт", але з командою угоду так і не уклав. А. Попович приєднався до "Минаю" після нового року і вже пройшов разом із ними перші збори. У складі команди відправиться у Словаччину для першої товариської гри. И