27 січня 2019 19:32

"Карпаты" проиграли словацкой команде

Черговим суперником "Карпат" на зборах став один з лідерів словацького чемпіонату – "Ружомберок". Як і в першому матчі, проти "Септемврі", Фабрі Гонсалес випустив на поле змішаний склад, в якому мали порозумітися між собою гравці основи та перспективні клубні вихованці. Однак, одразу четверо гравців в цьому матчі участі прийняти не могли – Нестеров, Гуцуляк, Карраскаль та Гуйє підтримували партнерів з трибун.


Як повідомляє офіційний сайт львів’ян, на перший тайм вийшов такий склад: Кучинський, Слива, Бусько, Сандохадзе, Ковтун, Мегреміч, Кльоц, Толочко, Варгас, Ді Франко, Понде. До перерви жодна з команд особливо нічим не загрожувала воротам суперника. Фактично, єдиний момент призвів до взяття воріт.


Після флангової атаки та подачі в центральну зону м’яч відстрибнув до Ді Франко, який ефектно пробив злету у дев'ятку метрів з 20-и. По перерві відбулося чотири заміни: на поле вийшли Вемерієнко замість Ковтуна, Вербний замість Кльоца, Лях замість Варгаса та Дебелко замість Понде. Поки карпатівці звикали до часткової зміни складу, встигли пропустити гол від Мустеданагіча.


А незадовго до фінального свистка Бренкус приніс своїй команді перемогу (1:2). У "зелено-білих" також на поле виходили Задерейко, Авраменко, Бедойя та Мякушко.


Уже 30 січня карпатівці проведуть третій спаринг на зборах. Їхнім суперником стане польська "Ягеллонія".


Карпаты – Ружомберок – 1:2

Голы: Ди Франко – Мустеданагич, 49, Бренкус, 77