25 січня 2019 10:04
2

Константин АНДРИЮК: "Ассистента арбитра Беккера нашли с инсультом в номере отеля. УЕФА по страховой выделил 80 тысяч евро. ФФУ дала 0 евро, 00 евроцентов"

Ведущий шоу "ТаТоТаке" Константин Андриюк в своем Facebook рассказал о ситуации с украинским ассистентом арбитра Сергеем Беккером.


"Зараз не буде ніякого протистояння з арбітрами. Бо мова буде про інше. Мова про людське життя та здоров”я! I я твердо переконаний, що в житті немає нічого важливішого.


Є асистент арбітра - Сергій Беккер. Який відсудив 21 чи 22 матчі Динамо проти Шахтаря. Якого 24 жовтня за день до гри єврокубків у Греції знайшли у номері готеля з інсультом. Життя врятували, але далі пішло тривале лікування.


УЄФА, по страховій, виділила 80 000 євро, ще частину дала грецька федераія футболу. Українська ФФУ дала - 0 євро, 00 євроцентів.
https://youtu.be/BQSOYmYWdQo?t=1004


Сергій Беккер і досі в грецькій лікарні. 1 місяць лікування коштує близько 10 000 євро. Його батько продав власний автомобіль, щоб рятувати сина.


Цього вівторка у арбітрів були тести з фізпідготовки. Після тестів, кожен здавав гроші на допомогу колезі. $200 - з головного арбітра. $100 - з асистента


Я знаю точно, що для деяких асистентів ці 100 баксів це були гроші, яки били по сімейному бюжету. Але діставали. І здавали. Загалом назбирали $6 000


Соромлюся, запитати, скільки здав голова комітету арбітрів Лучано Лучі? Скілька здав президент ФФУ - Павелко? 1-й віце-президент Холодницький? 1-й віце-президент Костюченко? віце-президент Герега і інші нардепи в структурі ФФУ.


Ці ж люди, прийшли розбудовувати футбол, дбати про нього. А подбати про життя і здоров"я свого ж працівнка - зась? Я звертаюся до всіх власників, президентів та керівників клубів українського футболу. Якщо наша ФФУ безсила, то може це до снаги вам?


Наприклад, $5 000 для клуба УПЛ, чи є це великі гроші? А якщо це буде 10 клубів? Загальної суми може вистачити поставити людину на ноги і повернути його додому. До батьків! Чи не це є найголовніше, коли мова йде про людське життя та здоров”я?".

Соромлюся, запитати, скільки здав голова комітету арбітрів Лучано Лучі? Скілька здав президент ФФУ - Павелко? 1-й віце-президент Холодницький? 1-й віце-президент Костюченко? віце-президент Герега і інші нардепи в структурі ФФУ.
В начале февраля павелко будут избирать в УЕФА. Почему сейчас притихли журналисты писавшие до этого о коррупции и воровстве в украинском футболе связаных с павелко. Господа на вас наехали и вы обосрались. А как же заверения идти до конца. Пишите.