24 січня 2019 11:31
1

Владимир ШАРАН: "В ближайшем будущем Бондаренко будет игроком сборной Украины"

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував перехід Валерія Бондаренко в "Шахтар".


"Основна причина переходу Бондаренка вже зараз в тому, що "Шахтар" досить наполегливо працював над тим, щоб побачити нашого вихованця в своєму клубі. До того ж я бачив Бондаренка. Підписавши попередній контракт, він вже думками був в "Шахтарі". Невідомо, що було б завтра, післязавтра - це футбол. Я завжди вчу своїх гравців ставити себе на місце іншої людини, і тому я прийняв таке рішення. Останнє слово було за мною і тут наші думки з "Шахтарем" збіглися - хлопця потрібно було відпустити.


Нам це дуже приємно, тому що хлопець прийшов з Другої ліги і за два роки зробив великий крок до того, щоб виступати в "Шахтарі". Думаю, в найближчому майбутньому він буде гравцем збірної України.


Побажав, щоб він так само поводився в "Шахтарі", як і в "Олександрії" спокійно і впевнено. Думаю, якщо тренери будуть довіряти, то все вийде. Розумію, що в "Шахтарі" трохи інші вимоги, ніж у нас - гра з високою лінією оборони і пресинг, але я думаю, що все буде в порядку. Якщо він вийде проти "Анйтрахта", нам буде дуже приємно, будемо вболівати за "Шахтар" в єврокубках вдвічі сильніше", - сказав Шаран.

гарні слова