23 січня 2019 12:26
14

The Scottish Sun: "Селтик" близок к трансферу Шведа. У шотландцев было одно преимущество перед "Динамо"

Нападающий львовских «Карпат» и сборной Украины Марьян Швед близок к переходу в «Селтик», сообщает The Scottish Sun.


По информации источника, шотландский гранд заплатит за 21-летнего футболиста 1,75 млн фунтов стерлингов, тем самым активировав клаусулу, прописанную в контракта Шведа с «Карпатами».


Что интересно, портал сообщает, что клаусула в 2 млн евро действует лишь для зарубежных клубов, поэтому у «Селтика» и было преимущество над киевским «Динамо», которое также хотело подписать Шведа.

Сподіваюсь це правда.
очень жаль(
Нехай іде. Не тому, що там кудись ближче. Він вже на самому заході Європи. І дуже швидко повернувся. Просто Динамо він зараз не потрібен. Він не стабільний. Один матч грає, два - ні. У нас таких вистачає. Вже Супрягу взяли. І почали переляканого пацана випускати у відповідальних матчах. А він ходить (не бігає) по полю і думає собі: Мама, я хочу домой.
Сховати
Вася, не трогай Супрягу. Парень наша надежда, пусть готовится.
И отлично. Гораздо больше бы огорчился, если бы мы такую сумму за него отдали
Нам он точно не нужен! Буэно гораздо мастеровитее футболист + Гио Цитиашвили.....
А я рад что возможно Швед перейдет в Шотландию, там АПЛ под боком, чем черт не шутит.
Затопчат, какая Шотландия,в таком возрасте.
Заиграет ли в Шотландии? Там футбол по контактнее будет чем у нас. Уж лучше бы в Бельгию ушел.
Сховати
михайло, стереотипізація британського футболу не актуальна вже пару десятків років. Те, що там був контактний футбол у ХХ столітті, не означає, що він такий і зараз. Це по перше. А по друге, який тоді у нас чемпіонат, якщо не контактний?)) Чи може в нас команди грають в технічний латиноамериканський футбол?)) Металіста з його бразильцями давно немає
Сховати
dj-liam, Шотландия не АПЛ, и как раз за последние 10 лет в обратном направлении двигалась, как раз в сторону стереотипа.
Якщо сьогодні Буено зіграє так само добре ,як проти Бохума,то для підміни Циганкову вже буде напарник, а так куди ще й Шведа було пристроїти..
Сховати
Sheriff, не судіть про гравця по 1 тайму проти середняка 2ої Бундесліги
Ну и... Значит не судьба, как говорится.