20 січня 2019 18:04

Александр АНДРИЕВСКИЙ: "Хацкевич сказал нам с Гармашем играть выше и вступать в отбор"

Півзахисник «Динамо» поспілкувався з клубними медіа після першого контрольного матчу команди в Іспанії.


- Сьогодні було більше поновлююче тренування, грали в тенісбол. Скоріше вправи для того, щоб отримати хороші емоцій після вчорашньої гри.


- Як тобі вчора далися 45 хвилин на полі?

- Перші матчі на зборах завжди даються важко. Під кінець вже відчувалося, що сили закінчуються, але доводилося бігти для кінця у кожному епізоді, щоб не пропустити у свої ворота.


Але у нас достатньо футболістів, тому тренер дав кожному зіграти по тайму. Можна сказати, що всі мали однакові можливості себе проявити...


- У першому таймі у команди було два опорника, але у другому Че Че виконував функції опорного хавбека, а ви з Гармашем грали вище. Все правильно?

- Так, саме так. Їх команда грає у хороший короткий середній пас, тож Олександр Миколайович сказав нам з Денисом грати вище і там вступати у відбір.


- Можливо з цим пов’язана більша результативність команди після перерви?

- Можливо. А може ми забили більше просто через те, що у першому таймі гравці «Бохума» були більш свіжі. Вони ж грали другий тайм у тому ж складі...


- Тобі вчора вдалося відзначитися асистом на Русина…

- Гармаш віддав мені хороший пас у вільну зону, а далі Назарій класно відкрився і мені залишалося лише покотити йому під удар…


- Що скажеш на рахунок взаєморозуміння гравців на полі?

- У нас дуже хороше взаєморозуміння. Ми давно граємо разом з більшістю гравців, з багатьма ще з дубля. Тим більше, що фактично вчора на полі був лише один новачок.


- Вчорашній матч якось підсумував попередню роботу в Марбельї?

- Так було цікаво, як ми зіграємо на фоні навантажень.


- Чи важливо було стартувати з перемоги?

- Звичайно, приємно почати рік з крупної перемоги. Сподіваюсь, що ми так його і продовжимо.