15 січня 2019 11:32
16

Источник: "Сегодня Соль вылетит в Украину, чтобы пройти медосмотр в "Динамо"

Как сообщает на своей странице в Твиттере голландский журналист Дольф ван Аэрт, сегодня во второй половине дня форвард «Виллем II» Фран Соль отправится в Украину, чтобы пройти медосмотр перед трансфером в «Динамо».


Ожидается, что 26-летний испанец заключит длительный и, как отмечает ван Аэрт, очень прибыльный контракт с киевлянами.

теперь надо опорника и правого защитника. ну и конечно же, сменит тренера!
Главное чтобы небыли вторым Вайсом)))
Соль - это хорошо, ещё бы Перца добавить.. :)
"Плюс гри Соля в тому що в нього з реалізацією трошки карще ніж у Бєсєдіна" - улибнуло))), gavvarun а Ви уважніше почитайте стати Беса і Соля, можливо тоді слово "ТРОШКИ" зникне з ваших міркувань!?
Сховати
MrGibson, 14 матчей и 2 гола про 20 матчей и 17 голов.Практически идентичные цифры)))
Сховати
Иван, да, фактично те саме!))...
В футбол не завжди грає статистика.
Бєсєдіну всього 22 роки і має вже досвід виступів у єврокубках, чого немає в Соля. Тим більше в цьому сезоні Бєсєдін грав тільки в 8 матчах з 20, які провело ДК. Тому думаю якби не травма статистика була б кращою. Соль в 22 роки не міг потрапити навіть у основу Вільяреала. І ще до слова в перший повний сезон 16/17, Соль забив за Віллем 10 м'ячів в 30 зіграних матчах.
Тому статистика трішки краща. Дивлячись з чим порівнювати. Плюс Соля в тому, що він зараз на піку форми, також його досвід, який він набрав в Ередивізії. Але чи буде він на піку в наступному сезоні? А через 5 років?
Сховати
gavvarun, справа в тому що нам потрібен форвард котрий забиває "прямо зараз" а не "завтра" чи "післязавтра" і Соль це робить, а Бес НЕробить, ось і все...!
Чесно кажучи є невеликі сумніви. Це форвард більш таранного типу як Бєсєдін, який може продавити, зіграти на відскоках, зіграти головою, але при цьому не високий рівень техніки та дриблінгу. Плюс гри Соля в тому що в нього з реалізацією трошки карще ніж у Бєсєдіна.
Відповідно маємо два однотипні форварди. Що не є дуже добре. Адже є
багато матчів в яких треба мати форвада більш технічного, який може обіграти один в один, так би мовити юркого та швидкого. Плюс не відомо як у Соля буде з реалізацією, адже в нашому чемпіонаті більш плотніша гра в оброні, ніж в Нідерландах.
З цього всього можна зробити висновок, що в тактичному плані гра Динамо буде дещо скована.
Сховати
gavvarun, кто вам сказал, что игра в единоборствах в защите в Голландии более низкого уровня? Если мне не изменяет память - среднее качество единоборств там на очень высоком уровне, почти дотягивает до топ-5 лиг. Именно поэтому Эредивизию - одно из любимых мест аренды для проспектов топ лиг.
Сховати
Harris, ніхто не казав. Я іноді дивлюсь матчі цього чемпіонату і рівень захисту там, на мій погляд, не високий. Більшість команд грає на атаку, навіть аутсайдери. В нинішньому чемпіонаті гру від оброни більш менш демонструють тільки Гронінген, Венло. Ці ж самі команди таку гру демонстрували і в минулому сезоні.
Всі інші команди переймаються більше атакою ніж захистом. Очки набирають в першу чергу ті команді в яких краща атака. Як приклад можна взяти Вітесс. Команда з топ-5 Ередивізії, але майже в кожному матчі пропускає, незалежно від того з ким грає.
Сховати
gavvarun, на самом деле, для того чтобы определить насколько тот или иной игрок хорош в единоборствах - достаточно двух параметров: его личное качество единоборств и средняя температура по-больнице (читай среднее качество единоборств в лиге). На основании этих данных и можно сделать заключение относительно умения игрока противостоять плотной обороне.

Мне трудно говорить о качестве Соля как футболиста, как минимум потому что у меня нет статистической выборки по нему, да и Эредивизия не входит в сферу моих интересов, однако я могу предположить что модельно он похож на Мбокани времён Андерлехта, тобишь классическая девятка.
После проигрыша Шахтера в кубке и чемпе.
Фонсека исполняет:
"Не сыпьте СОЛЬ не рану, не говори навзрыд"
Ждем официально
Теперь задача минимум подготовить замену Цыганкову на лето (Швед).
И в идеале взять ещё Алиуи или Бруно и будет нам лакшери
Сховати
Aitor Leyva, в ідеалі хотілося б підписати усіх троьх названих Вами гравців, але буде добре хоча б когось одного з них цієї зими ще підпишемо...