15 січня 2019 10:35

Второй день испанского сбора: нагрузки растут

На другий день свого перебування в Марбельї на динамівців чекав повноцінний тренувальний день із двома заняттями у Футбольному центрі.


Ранкове тренування було спрямоване на роботу з м’ячем та тестуванню, перед яким гравцям довелося працювати з м'ячем у трійках. Вимагалось: якість передачі - жорстко, правильно, чітко.


Найбільше, під час ранкового заняття, привертала увагу вправа на інтенсивність, під назвою біп-тест. Вишикувавшись в одну шеренгу, футболісти повинні були пробігти від однієї мітки до іншої і назад. Відстань між мітками становила 20 метрів.


Гравці були поділені на дві групи. Найвитривалішими серед динамівців виявилися Микита Кравченко та Володимир Шепелєв, які протрималися найдовше у своїх групах.


Під час бігу на витривалість друга група гравців знаходилася на іншій частині поля Футбольного центру, де футболісти відпрацьовували вправи у квадратах.


Під час вечірнього тренування тренерський штаб приділив більше уваги своїм підопічним грі з м’ячем. Гравці відпрацьовували різноманітні вправи на контроль м’яча.