10 січня 2019 11:02
1

Президент "Динамо" поздравил с юбилеем первого президента Украины

Сьогодні перший Президент незалежної України Леонід Кравчук святкує ювілей!


Вельмишановний Леоніде Макаровичу!

Сьогодні, в день Вашого ювілею, прийміть від мене особисто і від усіх динамівців найщиріші привітання та найкращі побажання Вам і Вашій родині!


Високий професіоналізм, освіченість, відчуття відповідальності, толерантність та порядність дозволили Вам не лише посісти гідне місце в історії нашої держави, а й заслужити довіру й повагу мільйонів співгромадян, які обрали Вас першим Президентом України.


А ще – для численної армії шанувальників футболу Ви не лише перший Президент незалежної України, яскравий політик та блискучий організатор, а й палкий уболівальник київського «Динамо» з більш ніж 60-річним стажем. Крім того, ми завжди раді засвідчити Вам нашу шану та повагу як багаторічному голові Наглядової ради нашого клубу. Ми цінуємо Вашу підтримку та практичну допомогу, яку завжди київське «Динамо» одержувало від Вас у нелегкі часи історії клубу, під час його становлення та розвитку.


Впевнені, що Ваш патріотизм, державницька мудрість та невичерпна енергія й надалі будуть слугувати національним інтересам українського народу, сприятимуть миру і злагоді в суспільстві.

Бажаємо вам, дорогий Леоніде Макаровичу, щастя, добра, здоров’я, успіхів, вірних друзів! Нехай довіра до Вас, щира любов мільйонів українців надають Вам наснагу й енергію для творення добрих справ!


З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс


Согласился на сдачу третьего в мире арсенала ядерного оружия без малейших реальных гарантий для Украины, сдал России Черноморский флот, продал за копейки все корабли Черноморского пароходства, топил на всех выборах за Януческу, сейчас призывает к "прямому диалогу" с Путлером на россиийских каналах.