29 грудня 2018 12:58
6

Роман Бебех покидает холдинг "1+1"

Журналист программы "Профутбол" и проекта FootballHub Роман Бебех в своем Facebook сообщил об уходе из холдинга "1+1".


"Після 8 з половиною років на 1+1 media я залишаю холдинг. Робота, яку і роботою в повній мірі назвати не можна, бо я люблю цей процес. І кайфую від результатів. Наша редакція – це як сім‘я, яку я не перестану любити.


Завжди мріяв потрапити саме в цю редакцію, бо завжди подобалось як смачно тут готували спортивні новини. Не банально «пробив», «забив», а зі смаком. У спортивній редакції 1+1 з першого дня відчувались традиції, які неможливо купити в магазині. Тут закладені особливі ДНК. А також людські стосунки у команді. Бо проекти, які ми робили – це командна гра. Без операторів, відеоінженерів, дизайнера, адміністратора чи наших водіїв не було б крутих матеріалів. Позитивним був старт: простого хлопця з Інституту журналістики тепло зустріли у новому колективі Володя Звєров, Слава Шумик, Костя Андріюк, Женя Зінченко, Андрій Бутко, Саша Золотогорський, Денис Кулик, Валентин Шилко, Олег Ситник, Стьопа Щербачов, Діма Поворознюк, Сергій Максимов, Ігор Ковальчук, Ваня Любиш-Кірдей.


Насправді мені дуже пощастило, бо в той час, коли я просто проходив практику, планували старт Профутбола, і потрібні були кадри. Добре пам‘ятаю кожну дрібницю першого Профутбола. Як за кілька годин до старту програми ще добудовували декорацію, чи Алієв не дуже хотів перетинатись з Сабо. Для реалізації великого проекту потрібен був час. І дивлячись назад, можу сказати, що пишаюсь проектами, які ми робили.


Пишаюсь, що працював у команді, яка не ділила турнірну таблицю за пулами, а висновки робила за фактом. Багато хто на нас ображався, іноді ми могли бути неправі, часом годинами сперечатися між собою, але ми завжди могли аргументувати свою позицію.


Ігор Циганик дав редакції великий поштовх, коли переконав керівництво спробувати журналістів, як коментаторів. Ми почали набагато глибше дивитись на футбол. Це був один з етапів еволюції програми та її журналістів.


Останні 9 місяців у мене була менеджерська роль у проекті FootballHub. Це великий аванс з боку керівництва та відповідальність перед командою. Це був неймовірний досвід, бо він дозволив з боку керівництва подивитись на проект.


Дякую каналу та команді, які дали мені все для розвитку як журналіста та особистості. Канал дав мені набагато більше, ніж я навіть міг уявити. Можливість розвиватись, робити круті матеріали, коментувати футбол. І залишаючи його, я почуваю себе, як перед першим включенням в прямому ефірі: коли дивився на камеру, а в середині все вирувало від переживання. Хочу подякувати всім, хто був поруч. І вибачитись, якщо щось було не так.

Відчуваю, що в моєму професійному житті необхідні зміни. Хочеться з іншого боку подивитись на український футбол та наші медіа. Я залишаю холдинг 1+1, але продовжую бути патріотом ПРОФУТБОЛ та проекту FootballHub".

Так это балабол Цыганык идиотов комментировать продавил.
Что-то у меня чуйка, что "з іншого боку" - это будут кАНАЛЫ ! )
Сховати
fedor, та не, Бебех не пойдет на каналы. Может начнет по стране колесить как Савин запоребриком и типа видеоблог вести
fedor, та не, Бебех не пойдет на каналы. Может начнет по стране колесить как Савин запоребриком и типа видеоблог вести
Сховати
Ватель, дай-то Бог ! )
Тогда понятно,откуда такие бестолковые и не грамотные комментаторы на канале 2+2!