27 грудня 2018 16:17

Георгий БУЩАН: "Итоги первой части сезона? Неудачные"

Воротар «Динамо» Георгій Бущан привітав дітей, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, а потім поділився враженнями від зустрічі та розповів про плани на новорічні свята:


- Захід мені дуже сподобався, це особливі діти, вони випромінюють позитив та енергію, яких часом не відчуєш від звичайних людей. Ця зустріч дає мені натхнення та розуміння того, що у мене усе добре, адже усі близькі живі та здорові. Коли здається, що у нас проблеми, це дрібниці, адже справжні негаразди ми можемо бачити тут, на цій зустрічі. Тому я захоплююся батьками, які мають терпіння, люблять своїх дітей, навчають та піклуються про них, це найголовніше.


- Чого б хотіло побажати їм та іншим уболівальникам «Динамо» напередодні новорічних свят?

- Насамперед, здоров’я, а їхнім батькам – терпіння. Прихильникам нашої команди – мирного неба над головою, щоб у нашій країні нарешті, стабілізувалася ситуація, і наші люди відчували себе щасливими, і усі їхні мрії здійснилися.


- А що б хотіли, щоб здійснилося саме для вас?

- Звісно, бажав би мати здоров’я та уникати травм, адже важко себе реалізувати, коли для цього немає фізичної можливості.


- Які маєте плани на новорічні свята?

- Я щойно повернувся з Одеси спеціально, щоб прийти на зустріч «Динамо» - дітям Чорнобиля». Новий рік та Різдво відзначу у Києві, у колі близьких друзів.


- Які підсумки першої половини сезону можете підбити?

- Зрозуміло, що виступи «Динамо» були не дуже вдалими, хотілося б досягти кращих результатів. Сподіваюся, у весняній частині сезону ми зможемо покращити якість своєї гри та, відповідно, результат.


- Попереду важкий місяць зборів, і ви їдете до Марбельї вже у якості досвідченого гравця. Чого очікуєте від цьогорічного підготовчого періоду, що потрібно встигнути зробити?

- Думаю, набрати свої оптимальні кондиції і підійти до майбутніх матчів у хорошій формі. На зборах нічого нового не відбувається, усе звично.