16 грудня 2018 21:47
2

Журналист: "Фанаты злятся на Реброва из-за его отношения к их любимцу"

Конфлікт Сергія Реброва із капітаном Ференцвароша Даніелем Беде – дійсність!


Чорна кішка вже давно пробігла між наставником і нападником. А зараз ситуація загострилася. Проблема вийшла за межі клубу.


Про деталі конфлітку FootballHub розповів угорський журналіст Арон Буда з goal.com.


Контракт Беде із Ференцварошем спливає влітку, – каже Буда. – Ребров змінив стиль гри команди, який запровадив попередній наставник Томас Долль. Українець любить швидкий футбол. Тому йому підходять такі гравці як Ланцафаме та Петряк, а не форварди типу Беде. Даніель грає не так багато часу, як би йому хотілося. Він забив кілька м’ячів, але він не стабільний гравець основного складу.


У матчі проти Мезекевешда (3:2 на користь Ференцвароша) у 17-му турі чемпіонату Угорщини Ребров замінив Беде на 60 хвилині. Футболіст дуже розізлився через це і грубо вилаявся. Хтось переклав це наставнику. Як наслідок – Даніеля на тиждень відсторонили від команди. Він пропустить матч проти МОЛ Віді (16 грудня о 21:15).


Даніель дуже популярний серед фанатів, – каже Арон Буда. – Він – справжня зірка угорського футболу. Вболівальники його люблять. Тому зляться на Реброва через його ставлення до їхнього улюбленця.

Якби при цьому Ребров не давав результат - був би привід злитись, а так Станіславович веде команду до золота і ЛЧ, шлях чемпіонів їм під силу пройти в кваліфікації.
най беруть свого улюбленця і цілують в дупу!