14 грудня 2018 19:35
16

Домашнее задание "Динамо". Кто будет забивать? Варианты для усиления позиции форварда

Зимова пауза у футболі – шанс проаналізувати помилки першої частини сезон і зробити необхідні висновки для підсилення команди.


Домашнє завдання Динамо полягає у пошуку забивного нападника. Команду найбільше штормило через відсутність забивного форварда на вістрі атаки киян. Бєсєдін бореться, виконує великий об’єм роботи, але мало забиває + довгий час був травмований. Надіятися на універсалізм Беньяміна Вербича – крайній випадок, адже, поставивши словенця нападником = позбавити себе найкращого лівого півзахисника.


За нашою інформацією Динамо вже розглядає декілька кандидатур на позицію форварда:


Варіант “найпопулярніший” – Фран Соль (ціна на Transfermarkt 4 мільйони євро)


Іспанський форвард Віллем ІІ Фран Соль демонструє класний футбол і високу результативність в Ередевізії. Вихованець мадридського Реала за 15 матчів чемпіонату відзначився 12 разів. Йому лише 26 і він другий сезон поспіль демонструє хорошу результативність у Нідерландах.


Фото Getty Images


Варіант “екзотичний” – Вакун Байо (ціна на Transfermarkt 250 тисяч євро)


Гравець збірної Кот-д’Івуара – звучить класно, але за головну команду із берега слонової кістки Байо зіграв лише два матчі. Молодий талант, який у сезоні 2014/2015 визнавався найкращим гравцем країни виступаю у чемпіонаті Словаччини за ДАК 1904. У цьому ж клубі грають екс-гравець донецького Олімпіка Станіслав Біленький та екс-гравець одеського Чорноморця Максим Третьяков. У цьому сезоні івуарієць відзначився 10 голами та віддав 5 асистів у 16 матчах словацької Фортуна Ліги.


Фото ФК ДАК 1904


Варіант ” найнеочікуваніший” – Рікарду Гомеш (ціна на Transfermarkt 750 тисяч євро)


Нападник збірної Кабо-Верде, назабивавши голів за Насьйональ у другому за силою портуальському чемпіонаті (31 гол і 9 асистів у 61 матчах) перебрався до сербського гранда – Партизана. У цьому сезоні форвард встиг наколотити 10 м’ячів і віддати 1 результативну передачу у чемпіонаті Сербії.


Фото Getty Images


Варіант “найпрестижніший” – Рашид Аліуї (ціна на Transfermarkt 3 мільйони євро)


Нападник Німа і збірної Марокко лише недавно відновився від травми коліна. В збірній дуже шкодували, що Аліуї не зумів поїхати на Чемпіонат Світу. Цього сезону у Лізі 1 нападник зіграв лише один повний матч (в 16 турі проти Кана).Тим не менш, виходячи на заміну, марокканець встиг забити 3 м’ячі в чемпіонаті Франції.


Фото Serge Photographie
Потрібен кремезний форвард!!!!)))) Щоб всі відскакували від нього в штрафному майданчику. Під теперішньо тактику-грузи в штрафну))))))
Самый реальный вариант - это "останетсявсётаккакестьсегодня". Вот такой я пессимист.
Сховати
Мал, Они прошлый год так сделали, может хотели бы ещё раз но побоятся резонанса. Скорей всего возьмут кого-то для галочки,в конкуренцию Беседину:-) Вон уже пишут что Соль слишком дорого,Динамо вышло с переговоров.
А мені здається, що варіант "неочікуваний" - Рікарду Гомеш дуже навіть солідно виглядає.
кстати, таких персонажей как Байо, Гент регулярно покупает в Словакии и через пару лет продает от 4-5 млн во всякие Лилли, Болоньи, Удинезе
фран соль прямо спит и видит поменять нидерланды на упл
Сховати
Hargalaten, такое ощущение, что он за Аякс или ПСВ играет)
Почти аутсайдер Эредивизии или постоянный участник еврокубков с увеличением зарплаты в 2-3 раза, хм.
Гомеш ниче такой вроде https://www.youtube.com/watch?v=OntsuKpSn24
Сховати
а вот Вакун.. https://www.youtube.com/watch?v=NP8gTZJUzXQ
Двоих за лям можнро взять судня по трансфмаркету
Сховати
Rainbow, этот Вакун ниочем, в Словакии вся защита вообще стоячая, плюс мышц таких, чтоб выдержать тренировки физруков нет, а вот Гомеш вполне хорошая кандидатура
Rainbow, по нарезке - шикарен.
Rainbow, так Гомеш похоже больше краёк
ну эти все кабо-верды и котдивуары чет совсем не радуют, пусть в своих сербиях и словакиях сидят.
Кто будет забивать? Так забили ж уже! Вернее ЗАБИЛ Суркис на Динамо! Других проблем выше крыши...
Ни кто Соля не продаст нам за 4 ляма.. минимум 6-7
Сховати
Вроде уже просят 10.