13 грудня 2018 13:42

Николай МОРОЗЮК: "Думаю, газон на НСК "Олимпийский" выдержит нагрузку"

Захисник «Динамо» Микола Морозюк розповів про настрій у колективі перед заключним матчем року проти чеського «Яблонця» та поділився думкою про суперника:


- Морально дещо важкувато у тому плані, що це остання гра у першій частині сезону, і завдання виходу із групи ми вже виконали. Залишилося зробити останній крок та довести, що ми сильніші за «Яблонець». Чули, що їхній головний тренер говорив гучні слова, тому спортивна злість буде присутня.


- Відпускного настрою ще немає?

- У мене особисто немає, та й бачу, що й всі інші хлопці серйозно налаштовані на цей поєдинок. Сподіваюся, на НСК «Олімпійський» збереться багато глядачів, хочеться, щоб уболівальники нас підтримали.


- Чи змінилася команда суперника з тих пір, як ви зустрічалися з нею минулого разу?

- Важко сказати, персонально знаю, що Хюбшман виступає нестабільно, а взагалі чехи грають у свій футбол, мають свій стиль.


- Як загалом оцінете єврокубковий сезон для «Динамо»?

- Перед нами стояло завдання вийти з групи з першого місця, і воно виконане. Можна було довести турнірну дистанцію до кінця спокійніше, але десь були втрачені важливі очки. Думаю, претензії будуть завжди, але у цілому, непогано. Якщо говорити про першу частину сезону у цілому, ми могли провести її краще. Були не зовсім переконливі ігри у нашому виконанні, але ми працюємо, стараємося, думаю, наступний рік буде кращим. Більш конкретну оцінку можна буде дати вже по завршенні сезону.


- Чи немає побоювань з приводу якості газону, враховуючи, що напередодні на ньому гратиме «Шахтар»?

- Газон на НСК «Олімпійський» непоганий, думаю, він витримає це навантаження, подивимся, яким він буде у четвер.