7 грудня 2018 23:26

Роман ТОЛОЧКО: "Меня шокировало то, что играя в большинстве при счете 1:1, команда пропустила еще 3 мяча"

На жаль, молодіжці «Карпат» не вдалося завершити осінню частину сезону на мажорній ноті – команда Романа Толочка знову поступилась київським одноліткам. Наставник дублерів прокоментував гру своїх підопічних.


«Матч проти «Динамо» в першому колі можна вважати найгіршим нашим поєдинком. Про сьогоднішню гру я такого сказати не можу. Ми розуміли, що суперник непростий і швидкий як в командних, так і в індивідуальних діях, тож серйозно налаштовувались на цю гру. Не забили пенальті, та все ж змогли зрівняти рахунок. Але одразу ж так помилитися і заробити пенальті у свої ворота – це просто неприпустимо» – вважає тренер.


«Команда традиційно пропускає на останніх хвилинах. Я хотів би знайти якусь пігулку від цієї хвороби, оскільки мені важко пояснити, чому так стається. Перед грою ми все детально обговорювали і в мене не було жодних підстав вважати, що матч закінчиться з таким результатом. Гравці повинні в першу чергу запитати себе: «Чому так сталося?».


«Мене шокувало те, що граючи в більшості за рахунку 1:1, команда пропустила ще 3 м’ячі. Логічного пояснення цієї ситуації у мене немає. Ще раз наголошу, що гравцям потрібно переглянути своє ставлення до гри. Надіюсь вони зроблять це в період перерви, щоб у весняній частині повернутись до трійки лідерів» – підсумував Роман Толочко.