25 листопада 2018 22:48
10

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Сидорчук в центре защиты - это вынужденный ход"

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича після виїзного матчу проти «Олександрії» (2:1).


- Насправді, вийшла хороша динамічна гра, фактично без середини, із швидким переходом з оборони в атаку у виконанні обох команд. Нам не вистачило свіжості, особливо це було помітно у другому таймі, коли було багато технічного браку в таких ситуаціях, коли наші футболісти не мають права цього робити. Намагалися організовувати атаки через фланги, були хороші виходи, але останній пас сьогодні підводив нас. Ми припустилися на одну помилку більше, і «Олександрія» здобула перемогу.


- Наскільки на стані футболістів позначилося перебування у збірних, у той час як «Олександрія» цілеспрямовано готувалася до сьогоднішнього поєдинку?

- Як я вже сказав, через це у другому таймі не вистачило свіжості саме в технічному виконанні. Ігри збірних завжди позначаються. Лише у п’ятницю ми провели спільне тренування, але це не стало визначальним фактором.


- Сидорчук у центрі захисту – це вимушений хід?

- Це вимушений хід, оскільки Бурда отримав травму в розташуванні збірної. Ми розуміли, що більше будемо володіти м’ячем, а оскільки у Сергія хороший перший пас і він непогано діє на другому поверсі, то прийняли таке рішення. Можу сказати, що на новій для себе позиції він зіграв достатньо надійно та впевнено.


- Чи тримали в голові важкий виліт до Казахстану?

- Ми готуємося від гри до гри. Із «Олександрією» була так само важлива гра. У нас великого вибору виконавців немає, працюємо з достатньо молодою командою. Плюс є травми у Піварича та Бурди, тому не мали особливих варіантів для маневрів. Вийшов молодий Русин, який старався, але він був нашим єдиним посиленням атаки.


- Денис Бойко не вичерпав вашого кредиту довіру?

- Усі помиляються, і я в тому числі. Ми виграємо разом, і програємо також разом. На особистості не буду переходити. Є довіра, і це найголовніше.


- Як можете пояснити лише одну заміну в матчі, в якому ваша команда поступалася?

- Як я вже сказав, для посилення атаки в нас був лише один Русин.


- А як же Дуелунд?

- Після гри ми можемо говорити все що завгодно. А на яку позицію Дуелунда випустити? Шапаренко на своєму місці діяв доволі активно. Ми же випустили на поле другого нападника.

ХАНа - НАХ!
Вынужденный ход - это, как бы мягко сказать гхм..., из-за недальновидной позиции Суркиса назначить Хацкевича главным тренером.
Виноват Сидор АДНАЗНАЧНА! Если бы он не пригнулся, а принял весь удар на себя, то и пенальти никакого не было бы. Правда могли бы как Гусину оказывать экстренную помощь и вытягивать проглоченный язык, но "то таке"... В 100 килограммах растатуированной мышечной массы мозгов грамм 50 если наберётся и то хорошо.
Сховати
Пардон, Гусеву.
Ну, разве по его перепуганной морде не видно было, что он не знает что делать. Пока в основе Сидорчук, Буяльский, ( Морозюк), а на скамейке этот ТШ, толку не будет. Русин уже не известно во что играет. Вообщем-мрак...
Когда у команды нету достаточно сильных футболистов ставка делается на тактически гибкого тренера. Яркий пример Симоне Индзаги в Лацио.
На что делает ставку Игорь Михайлович не совсем понятно... неужели на человека, который не может вот уже два месяца в условиях "дефицита форварда", наиграть схему в которой делается ставка на АПЗ, которых в команде с избытком!?
Якщо тренер хворий на голову, то й найкращі гравці перетворюються на ніщо! Ще такого тупізму не чув від жодного на посаді головного тренера.
сам расписался в своей профнепригодности - не знает как использовать не самих плохих футболистов..
кошмар а че че андриевский дэйдлунд ,какой первый пас ставь шабанова есть попов вот дебил
о Боже, что он несет?? тут явно свежести у него не хватает в голове:
-сидорчук достаточно надежно сыграл на новой позиции-видимо мы с ним смотрели разные матчи
-на какую позицию выпускать дуэлунда-это что еб твою мать!!!! нахрена ты его тогда покупал...писец, что там происходит, там что,каждый сам по себе!?!?!!?...ну как это он не знает, куда его выпускать....либо ХАН реально профанище самое настоящие, либо там каждый сам по себе и никто никакие трансферы не согласовывает, все наобум, либо все это вместе
Это просто жесть, что он сказал!