21 листопада 2018 21:19
3

Кополовец назначен спортивным директором "Миная" и уже обещает интересные трансферы

Новим спортивним директором ФК «Минай» став відомий на всю Україну футболіст, півзахисник команди – Михайло Кополовець.


Сьогодні ж, 21 листопада (день Святого Михайла, до речі) він очолив нову для себе посаду. Відзначимо, що Кополовець не завершує футбольну кар’єру – з цього дня він буде поєднувати роботу спортивного директора та гравця ФК «Минай».


Ось, що розповів клубній прес-службі сам футболіст:


«Дуже вдячний керівництву клубу за таку пропозицію: президенту В. Пересоляку, віце-президенту Є. Плавайко, - розповів Михайло. – Звісно, я погодився. Сподіваюся, що виправдаю їх довіру та зможу якісно працювати на користь нашого клубу.


Відразу скажу, я не завершую кар’єру. В мене є сили та бажання продовжувати грати, допомогти команді. Якщо це десь заважатиме моїм основним обов’язкам то, звісно, десь пропускатиму тренування: це ж треба буде бути на зустрічах, переглядах тощо. Але думаю, впораюся. Я дуже люблю футбол! Якби стояло питання: бути спортдиректором або футболістом, то обрав би останнє. Але керівництво запропонувало такий варіант і я дуже вдячний!


У мене є безліч креативних ідей, які я б реалізував у життя. Думав про це, ще коли був футболістом. Тепер маю всі можливості їх втілити. Відразу кажу: чекайте сюрпризи! І нові цікаві трансфери!».


За словами М. Кополовця, мова йде як про закарпатських футболістів, так і про гравців з інших областей.


«Звісно, для нас пріоритет – це вихованці закарпатського футболу, - зазначив він. - Хочемо, щоб грали нові Беци, Федаки, Гегедоші, Кополовці, Кобіни, але будемо запрошувати і з інших регіонів. Буду пропонувати керівництву, щоб кожен футболіст з області мав шанс проявити себе у нас, будемо стежити за ними. Нас дуже цікавить молодь. Але аби виконати ті завдання, яке перед нами ставить керівництво, слід запрошувати також якісних виконавців і з-за меж Закарпаття».


Не лякає М. Кополовця і статус «першого граючого спортивного директора». «Є ж граючі президенти, то чому б не бути граючим спортдиром? - зазначив Михайло. – Головне, аби роботу виконував якісно».


До речі, Михайло вже найближчим часом відправиться у Німеччину, де пройде фаховий медичний огляд та спеціалісти визначать: як швидко новий спортивний директор «Минаю» вже зможе повернутися на поле.

Новим спортивним директором ФК «Минай» став відомий на всю Україну комік розмовного жанру на суржику – Михайло Кополовець.
Бред! Играющий тренер - от безысходности, а играющие "пердзиденты" и "дурехторы" - это яный перебор! так глядишь, скоро появятся играющий-массажист и играющая уборщица :)
Сховати
Даже Ева Карнейро не лезла на поле, а - только в постель к игрокам :)