21 листопада 2018 15:10

"Ярмоленко не в топ-3". Стали известны зарплаты игроков "Вест Хэма"

Андрій Ярмоленко продовжує відновлюватися від травми, але не зникає з медіапростору англійських та українських ЗМІ. Цього разу – з’явилася інформація про зарплату українця у Вест Гемі.


Зарплата Ярмоленка у 110 тисяч фунтів на тиждень – це багато чи мало? А якщо додати, що Арнаутович вимагає підвищити свою зарплату до 200 тисяч фунтів на тиждень?


Саме Марко почав каламутити воду з грошима у Вест Гемі. Причин є декілька, про які пише відомий інсайдер лондонського клубу ExWHUemployee.


Австрійцеві не подобається те, що він не найбільш високооплачуваний гравцем Молотобійців, хоча і є беззаперечним лідером своєї команди. Зарплата Марко – 130 тисяч фунтів/тиждень. Більше за Арнаутовича отримує Андерсон – 150 тисяч фунтів на тиждень.


У Вест Гем активно сватають Саміра Насрі, який повернеться у футбол взимку після півторарічної дискваліфікації. Мануель Пеллегріні працював із французом ще у Манчестер Сіті, тому, Вест Гем – хороший варіант продовження кар’єри для Насрі. Чому це не подобається Арнаутовичу? Хлопцеві, який 18 місяців не грав у офіційних матчах можуть запропонувати зарплату у 80 тисяч фунтів на тиждень. Теж непогані гроші для старту.


Арнаутовича не влаштовує ще й те, що його прямий конкурент Чічаріто, сидячи на лавці запасних, отримує шалені 140 тисяч фунтів на тиждень. Непогано, як для нападника, який забиває лише на свята.


Вступився за Марко його брат, який “розкачав” ситуацію своїми словами про майбутнє Арнаутовича: Це момент, коли Марко повинен зробити крок вперед і спробувати виграти трофеї. Можливо, пограти у Лізі чемпіонів. Це прямо говорить про те, що Арнаутович або буде намагатися перейти у топ-клуб, або спробує випросити у керівництва підвищити зарплату. ExWHUemployee навіть називає конкретну цифру – 200 тисяч фунтів на тиждень.


Хто знає, чи вдасться такий шантаж австрійцю. Але очевидно, що керівництво Молотобійців отримало величезну проблему, не лише у ролі Марко Арнаутовича. Футболісти починають диктувати свої фінансові умови, посилаючись на зарплатні відомості партнерів по команді. Це, в свою чергу, негативно впливає на атмосферу у роздягальні та створює поганий прецедент для майбутніх трансферів Вест Гема.