19 листопада 2018 15:43

Динамовцы возьмут участие в международном турнире в Чехии

З 23-го по 25-те листопада у чеському місті Острава пройде міжнародний футбольний турнір «Меморіал Евжена Хадамчика» (організатор FC Banik Ostrava), у якому братиме участь команда «Динамо» U-11 (футболісти 2008 року народження) під керівництвом тренера Віктора Усова.


За головний приз змагатимуться 14 колективів із Англії, Італії, України, Білорусі, Угорщини, Словаччини та Польщі. Окрім динамівців, Україну також представлятимуть львівські «Карпати». Усі учасники будуть поділені на дві групи по 7 команд у кожній.


Кияни потрапили до групи «А» разом із англійським «Вест Хемом», білоруським БАТЕ, угорським ФК «Дьйором», словацьким «Тренчином» та чеськими «Славією» (Прага) та МФК «Вітковіце» (Острава).


Групу «В» склали італійський «Мілан», львівські «Карпати», польська «Вісла» (Краков), словацька «Жиліна», чеські «Спарта» (Прага), МФК «Карвіна», та господарі – «Баннік» (Острава).


Матчі групового етапу за участі «Динамо» відбудуться 23-го та 24-го листопада. У п’ятницю підопічні Віктора Усова зустрінуться із «Славією», МФК «Вітковіце» та ФК «Дьйор», а в суботу поміряються силами з БАТЕ та «Вест Хемом». У неділю ж відбудуться матчі стадії плей-оф та фінальні поєдинки. Ігри проходитимуть у спортивному центрі «Острава-Дубіна» та триватимуть 18 хвилин.