18 листопада 2018 20:00
3

Артем ХОЦЯНОВСКИЙ: "Спасибо Гармашу, что оставил мяч и дал проявить себя младшему игроку"

Нападник молодіжної команди «Динамо» та автор одного із м’ячів у товариській зустрічі проти «Олімпіка» поділився враженнями від гри:


- Після першого тайму ми перемагали 1:0, це додавало нам впевненості, за позитивного результату легше грати, та вільніше себе почуваєш на полі. Дуже задоволений, що вдалося забити, а ось саму гру завжди хочеться покращувати. Деякі моменти не вдавалися, над цими аспектами потрібно працювати.


- Що можете сказати про рівень суперника? Наскількицікаво грати з «Олімпіком»?

- Донеччани протягом останніх сезонів тримаються у середині турнірної таблиці, борються за першу шістку, показують хороший рівень футболу. Буває, команда втрачає багато футболістів під час міжсезоння, але набирає нових і продовжує гідно виглядати.


- У моменті, коли ви забивали, гольву передачу вам віддав Гармаш. Прокоментуйте той момент.

- Денис міг бити сам, але залишив м’яч, дав можливість себе проявити молодшому, за це йому велике спасибі.


- Що вам дають забиті у контрольних матчах мячі?

- У першу чергу, це впевненість. У мене давно не виходило забивати, мав мало ігрового часу. Тож для мене цей гол дуже важливий, тим більше, бажання відзначитися – ключове для нападника. Якщо залишаєш поле без забитого м’яча, почуваєшся дискомфортно. Тож, сподіваюся, сьогоднішній гол посприяє тому, що у мене буде усе виходити у майбутньому.

Насколько я видел, там просто как от дерева мяч отлетел
Как поют дефирамбы ему игроки, то он оставил мяч Кендзере,теперь дал пробить. Хотя тут Гармаш просто очень плохо принял передачу.
Такой же голевой пас, как и Кендзере)
Денис не смог нормально обработать мяч, но Артем подстраховал)