14 листопада 2018 19:13

"Карпаты" и городские власти Львова договорились касательно стадиона "Украина"

ФК "Карпати" та міська влада Львова знайшли спільну мову щодо стадіону "Україна". Після оприлюднення відкритого листа ФК "Карпати", відбулась зустріч заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка та директора з розвитку інфраструктури ФК "Карпати" Олега Солдатенка щодо ситуації з документацією на реконструкцію стадіону "Україна", інформує прес-служба клубу. Під час зустрічі сторони з’ясували, що затримки, які наразі гальмують процес, мають бути вирішені у конструктивний спосіб.


- Перше рішення виконавчого комітету щодо цього питання вже є. Натомість відбулись зміни у національному законодавстві. Те, що мав деталізувати Уряд (процедуру проведення громадських слухань) – не було зроблено. Щоб зрозуміти, як рухатись далі, Львівська міська рада скерувала лист на Кабмін. Такий самий лист, щоб зрозуміти процедуру, скерував і футбольний клуб "Карпати". Під час зустрічі в телефонному режимі проговорили це питання з представниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, щоби пришвидшити цю процедуру. Сподіваємось у найближчий час отримати роз’яснення, – зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.


- Є нормальний діалог з містом. Станом на зараз, важливо якнайшвидше отримати роз’яснення Кабміну, про які ми зараз говоримо, щоб відповідно до процедури рухатися далі: проводити громадські слухання; після того буде містобудівна рада; далі проходження профільних комісій, і потім – рішення сесії. Думаю, громада міста точно виграє, якщо ми на виході будемо мати відреставрований стадіон "Україна", – прокоментував зустріч директор з розвитку інфраструктури ФК "Карпати" Олег Солдатенко.