14 листопада 2018 09:54

Матчи ДЮФЛУ "Динамо" - "Шахтер" пройдут на стадионе "Динамо" им. В. Лобановского

Добігає кінця осіння частина ДЮФЛУ. І якщо команди «Динамо» U14 та U15 на минулих вихідних уже провели свої заключні осінні поєдинки, здобувши перемоги в Полтаві, то у команд U16 та U17 вони ще попереду.


Кращого суперника для заключних матчів року в ДЮФЛУ важко уявити – академічні групи «Динамо» поміряються силами з однолітками головного конкурента в першості, донецького «Шахтаря».


Матчі обидвох вікових груп відбудуться в середу, 14 листопада. Динамівці прийматимуть «гірників» на клубному стадіоні «Динамо», який носить ім’я видатного тренера Валерія Васильовича Лобановського.


Традиційно першими на поле вийдуть старші гравці. Матч команд U17 розпочнеться об 11:00, а класичне протистояння 16-річних – о 13:00.


Ці ігри стануть своєрідним продовженням «класичних» поєдинків «Динамо» та «Шахтаря», які відбулися протягом останніх двох тижнів. Нагадаємо, спершу між собою зустрілися молодіжні склади клубів (упевнена перемога «Динамо» у Щасливому 3:0), потім – перші команди («Шахтар» вирвав перемогу 2:1 на останніх секундах напруженої битви в Харкові, у якій «біло-сині» виглядали краще), а на вихідних – команди U19 (нічия 0:0 у Щасливому за ігрової переваги динамівців).


Запрошуємо в середу на стадіон «Динамо» батьків, майбутніх футболістів і всіх шанувальників футболу! Адже матчі «Динамо» та «Шахтаря» навіть на рівні ДЮФЛУ завжди напружені та інтригуючі. На полі зійдуться одні з найкращих футболістів країни у своєму віці, які вже наступного року будуть випускатися з футбольних академій своїх клубів.