13 листопада 2018 10:14

Александр ГОЛОВКО: "Это первый сбор обновленной молодежной сборной, а потому немного волнующий и для нас"

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко розповів про збір команди напередодні товариського матчу з Грузією:


- Очікуємо від футболістів прогресу, очікуємо від них якісного футболу, не тільки на рівні клубу, але і на рівні національної команди. Природно, що хотілося б зібрати всіх, хто підходить під цю вікову групу, але вирішили обмежитися гравцями 1998-го року народження. Матч покаже, наскільки наш вибір був вдалим. Для цієї команди - це перший збір, а тому трохи хвилюючий і для нас, і для футболістів. Як би там не казали, але крім п'яти-шести людей, для тренерів це нові гравці. Нам важливо одне одного зрозуміти, щоб гравці пристосувалися до наших вимог і ми з ними познайомилися ближче.

Підготовка не буде особливо відрізнятися від інших зборів. На першому місці - тактичні взаємодії. Часу у нас не так багато - буде по одному тренуванню в день і багато теорії.

Збірна Грузії - темна конячка. У них змінився тренер, а також, як і у нас, буде багато нових гравців. По суті, ми будемо грати з листа. Будемо робити акцент на свій футбол, на ті вимоги, які потрібні зараз, щоб досягати результату.