12 листопада 2018 14:06

Бойцы АТО и члены их семей посетили матчи "Динамо"

8 та 11 листопада ФК «Динамо» (Київ) зіграв два домашніх поєдинки на НСК «Олімпійський» з футбольними клубами «Ренн» і «Маріуполь», здобувши перемоги – 3:1 та 4:0.


На трибунах були присутні учасники АТО, які змогли спостерігати за матчами завдяки співпраці Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) із ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» та КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції».


Гості активно підтримували нашу команду протягом двох ігор, додавши свою частку в бойовий дух футболістів. Бійці та ветерани АТО з їхніми сім’ями залишилися задоволеними як результатами, так і якістю гри, та були раді поділитися емоціями.


Володимир – учасник АТО: «Футбол сподобався. Дякую вам за можливість відвідати феєричні матчі улюбленої команди, які залишили багато позитивних емоцій. Ще раз дякую за гарні вечори».


Людмила – дружина одного з бійців АТО: «Щиро дякуємо за можливість відвідати матчі нашої легендарної команди – «Динамо». Чудова гра футболістів надала відчуття єдності та непереможного характеру маленьким уболівальникам та їхнім батькам. Нехай надалі гра нашої команди надихає українців на перемогу».