1 листопада 2018 21:21

"Олимпик" - "Динамо" 0:3. Первенство U-19. Отчет о матче

У четвер, 1-го листопада, відбувся поєдинок 11-го туру Чемпіонату U-19, в якому київське «Динамо» зустрілося з донецьким «Олімпіком» на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» в смт. Чапаївка.


У першому таймі кияни створювали чимало моментів поблизу воріт донецької команди. Після ударів від Вікентія Волошина м`яч то проходив повз стійку воріт суперника, то гравці «Олімпіка» вибивали, переводячи «круглого» на кутовий. Кутових у «біло-синіх» хоч було і багато, проте до небезпеки вони не призводили. Удари Владислава Ваната і Вадима Мащенка у площину воріт донеччан голкіпер парирував.


Що стосується команди суперника, то у них небезпечний момент виник наприкінці першої половини гри – після удару від Артема Сисоєва «шкіряний» пролетів повз ліву стійку воріт киян.


Та рахунок відкрили «динамівці». На доданій хвилині до основного часу першого тайму Владислав Ванат після навісу із далекої відстані з лівого флангу головою відправив м`яч у сітку воріт «Олімпіка», відзначившись голом «у роздягальню». Тож на перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь «Динамо».


На початку другого тайму донеччани заробили штрафний із небезпечної позиції – Євгеній Топало пробив вище воріт киян.


Далі «динамівці» намагалися збільшити свою перевагу на табло – і ближче до екватору другої половини гри їм вдалося це зробити. Вадим Мащенко зі штрафного майданчика «Олімпіка» результативно пробив, без шансів для голкіпера, та зробив рахунок 0:2 на користь «Динамо».


На 82-й хвилині Ярослав Надольський отримав передачу з правого флангу, змістився на лівий фланг і в один дотик більярдним ударом відправив м`яч під праву стійку воріт «Олімпіка», довівши рахунок до 0:3 на користь київського «Динамо», з яким поєдинок і завершився.


Чемпіонат U-19. 11-й тур. «Олімпік» - «Динамо» - 0:3 (0:1)

01.11.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка


«Олімпік» (Донецьк): Чекотун, Максименко (Приймак, 90+2), Прокопчук (Супрун, 66), Топало (Кухар, 88), Крутін (Пічугін, 75), Гавронський, Кобенда, Сисоєв (Василенко, 78), Морозюк, Таловєров, Самчук (к).


«Динамо» (Київ): Нещерет, Білик (Скорко, 56), Чуєв, Сирота (Ауссі, 78), Бодня, Михайленко (к), Мащенко, Волошин (Сорокін, 68), Надольський, Шулянський (Блізніченко, 63), Ванат (Дероган, 75).


Голи: Ванат (45+1), Мащенко (75), Надольський (82).


Попередження: Ауссі (90+2).