30 жовтня 2018 15:20
8

Владислав ГЕЛЬЗИН: "Почему Гай дал это интервью - для меня загадка. Он футболист и должен говорить на спортивные темы"

Як повідомляв Depo.Сектор раніше, півзахисниик донецького клубу Олексій Гай дав скандальне інтерв'ю журналістам, де зокрема стверджував, що не вважає "Росію агресором щодо України". Сьогодні ж стало відомо, що прес-аташе команди Олег Барков виступав за "Арсенал" (Макіївка), яка грає на тимчасово окупованих територіях.


Ось як Владислав Гельзін ексклюзивно для читачів Depo.Sector прокоментував ці скандальні випадки.

- Ваш телефонний дзвінок другий на цю тему… От тільки що мені повідомили про цю ситуацію. Зараз Олег на виїзді з командою (завтра "Олімпік" в Харкові гратиме матч 1/8 фіналу Кубка України з "Шахтарем", - авт.). Коли повернеться, то будемо спілкуватися і з'ясовувати чи це правда, чи це якась хрінь. Для мене взагалі незрозуміла ця ситуація

- Чи проводили "профілактичні" бесіди з Олексієм Гаєм, адже його провокативні заяви можуть вплинути на репутацію клубу…

- Одразу наголошую, що це його особиста позиція і вона не збігається з позицією клубу. Чому він дав це інтерв'ю – для мене загадка. Він футболіст і повинен говорити на спортивні теми. Для чого він вліз в політику? Такого робити не потрібно. Але не думаю, що його заяви можуть вдарити по нашому клубу.

- До Гая та Баркова будуть застосовані штрафи чи санції?

- Я не знаю, як ми б мали карати футболіста за його особисті думки. Що ж до Баркова, то потрібно буде добре розібратися в ситуації. Говорити про покарання рано. Живемо в складний час і поспішних рішень приймати не можна.
Гай знав, що в команді йому ніщо не загрожує, бо Гельзін думає так як він. Тільки мовчить.
А ведь Не рискнёт убрать проколовшихся сепаров из команды!
Да гнать этих уродов с команды надо. Как и с Украины.
Как-то многовато политики за сутки. Исключительно мое мнение
таким футболістам як гай, не місце в Українському футболі.
Олімпік має позбутися його.
а футболист что не человек? странный такой, гражданин страны не должен высказываться про события в его стране, только про футбол? А гражданская позиция только у политологов может быть? Не клуб а клоунада, что не вьюха то позорище полнейшее)
Что из него журналисты пытаются выбить, какие штрафы? Его же за нарушение КЗОТ, дискриминацию игрока по политическим взглядам любой адвокат размажет.
Донецкий донецкого всегда прикроет)
пора бы выгнать эту шваль из Киева и с нашего стадиона