26 жовтня 2018 13:50

Виталий МИКОЛЕНКО: "Не могу сказать, что мне трудно в психологическом плане"

19-річний вихованець київського «Динамо» поділився емоціями від дебютного матчу в Лізі Європи з «Ренном» в ексклюзивному коментарі офіційному сайту «біло-синіх».


- Віталію, чи задоволений ти своїм дебютним матчем у ЛЄ? Твою гру позитивно оцінили як головний тренер, так і всі спортивні ЗМІ...

- Якщо тренер похвалив, значить зіграв добре. Головну оцінку гравцям дає тренерський штаб.


- Що для тебе виявилося найскладнішим у цій грі?

- Легко точно не було. Гра була важкою, потрібно було весь час відпрацьовувати і в обороні, і в атаці. У «Ренна» підібрані дуже індивідуально сильні гравці, протистояти їм було непросто.


- За останній час ти перетворився на гравця основної обойми. Як справляєшся в емоційному плані? Відчуваєш підтримку тренерів, партнерів?

- Звичайно, підтримка додає сил і впевненості, за це я дуже вдячний команді. Але не можу сказати, що мені важко в психологічному плані. Рік тому, коли я тільки дебютував у першій команді, було важко, а зараз я вже психологічно себе підготував, набагато впевненіше себе почуваю.


- Команда знову входить у щільний графік ігор. Як почуваєшся у фізичному плані?

- Відповідь можуть дати тільки самі ігри. Поки важко сказати, адже ми зіграли тільки два матчі після паузи. Можливо, після третьої-четвертої гри буде якась ротація.


- Які очікування від недільного матчу зі «Львовом»? Як можеш оцінити суперника?

- Мені важко оцінювати, адже у грі першого кола я не брав участі. Матч був важкий, ми не реалізували кілька моментів, і «Львів» тримався до кінця. Тепер у них новий тренер, є хороші гравці, бразильці. Упевнений, що в неділю на нас чекає непроста гра.