21 жовтня 2018 09:45
1

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Ребята сделали мне подарок на день рождения"

«Динамо» здобуває перемогу в Полтаві і отримує чергові три очки в Українській Прем'єр-лізі, а Олександр ХАЦКЕВИЧ задоволений подарунком на ювілей. Вашій увазі розширена версія післяматчевої прес-конференції головного тренера ФК "Динамо" (Київ)


Ну давайте приймемо радість тренера,він здобув результат, а гру поки що не беремо до уваги,що б не портити той мінімальний позитив у команді! Давайте принаймі в порядку черги,раз є позитив то не потрібно його лякати! А будуть проблеми тоді вже можна й пригадати то що ця серія слабої гри. Так чомусь в Динамо взагалі тренери бояться ризикувати і щось міняти, аби знаходити шляхи покращення гри,бо всі бояться за результат! Та в цьому цілком провина не терплячого вболівальника Динамо і закрашеного глора під вболівальника Динамо! Чорний піар Динамо лише шкодить,бо нема того чим славиться наша команда це войовничий дух!
Не за горами буде гра із шахтою,тому їх команда чорних піарщиків не спить,вони створюють нові і нові образи,що б тиснути на суперників і в цьому є резон,адже поки що упішність проти фонсеки на боці Хацкевича! А турнірка говорить що Динамо на витягнутій руці до шахти, можливість шахти опинитись на другому місці не мала,а навіть більше ніж середня,адже попередні очні зустрічі говорять нам про закономірність результату!!!