20 жовтня 2018 19:51
8

Александр ХАЦКЕВИЧ: "У нас по-прежнему проблемы в атаке"

Прес-конференція головного тренера «Динамо» після перемоги над «Ворсклою» у Полтаві.


- Після матчів збірних ігри завжди даються важкувато, і ця гра не стала винятком. Команда зібралася у повному складі тільки у четвер, і у нас було лише одне підготовче до цього матчу тренування. Що стосується самої гри, по організації, самовіддачі, дисципліні претензій до команди немає, я навіть хочу подякувати хлопцям. Вони витримали весь матч. «Ворскла» теж команда непроста, недарма вона знаходиться нагорі турнірної таблиці чемпіонату. Зараз вона відчула смак європейських матчів, це зовсім інший рівень. Суперник достойний, але наші гравці зробили мені подарунок на день народження, за що я їм особисто вдячний.


- Супряга сьогодні віддав перший результативний пас, що скажете про його прогрес?

- Давайте ми не будемо робити висновки по одній грі. Це молодий гравець, сьогодні ми використовували його швидкісні дані, більше грали через нього. Він створив гольовий момент, після його прострілу був забитий гол. Дай Бог, щоб він тримав високий рівень, прогресував та ріс.


- Ви задіяли у грі Сідклея – він вже набрав кондиції чи ви вважаєте суперника досить простим, аби у цьому матчі надавати йому ігровий час?

- Він уже виходив на заміни, причому робив це достатньо добре. І сьогодні він добре вийшов – мав момент, аби забити гол, відпрацьовував у обороні. Це хороший футболіст.


- А що скажете про гру Буяльського?

- Я зараз не буду оцінювати гру кожного футболіста. Це ми зробимо у себе на тренувальній базі.


- Наскільки ви задоволені грою команди в атаці? Адже моментів було створено зовсім мало – єдиний момент завершився голом, ударів було зовсім небагато…

- У нас є проблеми в атаці, вони нікуди не поділися. Десь потрібно було зіграти більш холоднокровно, взяти хоча б момент у Миколи Морозюка, де можна було бити. Так само, як і Гармаш міг бити у другому таймі, коли ворота були незахищені. Але хлопці намагалися ще більше поліпшити ситуацію. Кожен футболіст сам вирішує, як йому діяти у конкретному епізоді, хоча, звісно, ми налаштовуємо їх і на удари з середньої відстані. Були хороші контратаки, десь не вистачало останнього пасу, десь передостаннього. Але все це ігрові моменти.

"Кожен футболіст сам вирішує, як йому діяти у конкретному епізоді" В этом одна из системных ошибок ХАЦа. Да, Месси, Роналду, Агуэро и т.д сами решают, как им действовать в том или ином эпизоде. Уровень, квалификация и опыт позволяет. Для тупых и деревянных же футболистов существуют игровые модели. Это общепринято. Когда тренеры вдалбливают в пустые головы игроков, как нужно действовать в той или иной ситуации, разбирая буквально все покадрово. Как Кучук, который водил игроков Арсенала за руку по полю, объясняя каждую деталь. Сам видел. Интересное зрелище. Сколько не смотрю за Бесединым, ну не может человек принять правильного решения. Когда нужно отдать на свободного пытается пробить, когда нужно пробить идет в обыгрыш с потерей мяча и т.д. С таким игроком нужно работать только индивидуально закрепляя с ним стандартные ситуации - модели. Принять самостоятельно правильное решение он просто не в состоянии, как и большинство игроков ДК.
Проблемы?
Да нет, ошибаешься, вопрос когда это все закончится.

Недофізрук, основна проблема у команди в середині поля і в тобі.
Найгірший тренер ПЛ. Чудо!!!
Добре що перемога є,але треба добавляти впевненість у грі,бо ще привикнете до такої не впевненості! А забезпечення рахунку з перевагою в один м'яч було якесь дуже ризиковане! Момент за моментом все чекав що ось зараз ми пропустимо і почнеться загальна паніка а там і до поразки не далеко! Я розумію що проблеми в атаці,але ж подивіться як атакує та ж сама Десна,два три гравці здатні вийти на ударну позицію,а у нас кудись Шепелєв в тінь попав,а там Буяльський отримав жовту і теж у затінку, Циганков гол забив,але і він мало в атаці світився! Супряга то біжить,але ж підтримки ноль,а в атаку не спіша цілим стадом вийти,що б там обрізуватись на контратаку суперника...
ХАН да у вас не тодько в атаке проблемы
Б..дь, самая реальная проблема - это ты!!!
Не мог нарадоваться игрой Супряги. Скоростной, прыгучий. Дай бог что бы у него всегда так получалось играть.
Сховати
vk, Поддерживаю. В этой игре у Супряги уже что-то получалось. Ему бы ещё игрока типа Белькевича или хотя бы Корреа "в помощь" (у Кадара не получилось, хотя он и пытался пасовать) ... Ну и Сидклей ещё понравился.