20 жовтня 2018 13:40

Александр АНДРИЕВСКИЙ: "Приятно слышать хорошие слова от тренера"

Півзахисник біло-синіх розповів про перемогу в Полтаві в рамках 12 туру молодіжної першості.


- Чесно кажучи, я не вперше зустрічаюся з цим суддею. Перед матчем говорив хлопцям, що цей арбітр любить роздавати картки. Був такий епізод - програли боротьбу, і я точно не бачив епізод з порушенням і 11-метровим: потягнув Романчук гравця суперника за футболку, чи ні. Дякуємо Артуру Рудьку за те, що витягнув пенальті. При 0:0 ми вже зібралися і добилися перемоги, оскільки в Полтаву ми приїжджали за трьома очками.


- Вилучення Романчука це вже було подвійним покаранням, хіба ні?

- З приводу червоної - не знаю як трактувати. Наскільки я чув, якщо фол в боротьбі і вже призначається пенальті, то червону картку вже не показують. Я запитав у судді, а він відповів, мовляв, такі правила. Мені здається, що в подібних епізодах не застосовується подвійне покарання.


- Ви у меншості відкрили рахунок. Ти зробив вивірений навіс...

- Я пішов подавати кутовий, оскільки до цього, ні у Булеци, ні у Шапаренко подачі не йшли. Не могли перебити першого гравця. Я пішов, мені вдалося добре подати на дальню штангу, звідки Кравченко виклав м'яч на Шпирку і залишалося лише поставити ногу.


- Тренер відзначав, що ти не цураєшся матчів у молодіжній команді...

- Приємно чути хороші слова від тренера. Для себе не розділяю де грати: за молодіжний склад або за першу команду. З дитинства граю футбол і хочу перемагати в кожному матчі.


Сьогодні провів матч опорним півзахисником, ця позиція мені знайома. Але також нормально себе почуваю, коли розташовуюся ближче до атакуючих гравців, коли граю так званого інсайда.


- Був епізод, коли лайнсмен скасував гол після вдалих дій Смирного. Що там було?

- Не знаю, я біг в центрі. Але кричав на арбітра, так. В меншості грали - сил вже не було. Кажуть, що не було голу, але мені здалося - він навіть не уперед віддавав м'яч...


- Такі перемоги надихають?

Найголовніше, що після перерви, граючи в меншості, ми не опустили голови. Та й тренери нас, що називається, струснули. На другий тайм ми вийшли заведені, не дали супернику жодного шансу, а самі реалізували свій момент і довели гру до логічного завершення.