18 жовтня 2018 21:38

Смотрите прямые трансляции матчей "Динамо" U-13 на Ateitis Cup на официальном канале "Динамо" в YouTube

У п’ятницю, 19-го жовтня, команда «Динамо» U-13 (футболісти 2006-го року народження) розпочне виступи на міжнародному футбольному турнірі Ateitis Cup, що проходить у столиці Литви Вільнюсі.


Підопічні Олександра Стужука та Павла Чередніченка у перший ігровий день проведуть три матчі. Перший з них проти литовської команди «Гарлява» розпочнетьсяо 10.50 ранку, другий проти естонського ФК «Легіон» - о 14.00, обидві ці зутрічі пройдуть на новозбудованому стадіоні Sirvintos із сучасним штучшим покриттям, який було відкрито влітку нинішнього року. Свій третій матч динамівці проведуть о 21.30, їхній суперник поки що не визначений, адже залежатиме від місця, яке посяде наша команда у своєму тріо, а також від того, як розподіляться місця в іншій групі. Наразі відомо лише те, що це буде учасник із групи «А», до якої входять харківський «Металіст-1925», білоруська ФШМ «Мінськ» та литовський VFM «Вільнюс».


Організаторами заплановане проведення прямих відеотрансляцій деяких матчів з участі нашої команди у перший, другий та третій ігрові дні. Вони будуть доступні на сторінці турніру Ateitis Cup у YouTube.


Слідкуйте за виступами юних динамівців наживо!