16 жовтня 2018 12:38

Сборная Украины U-21 готовится к решающей битве с Голландией без Леднева и Тымчика

У вівторок, 16 жовтня підопічні Олександра Головка в Голландії проведуть вирішальний поєдинок відбірного турніру Євро-2019.


Після перемоги над Шотландією молодіжна збірна України 14 жовтня прибула до Дутінхема, де синьо-жовтим належить зіграти ключовий матч відбірного турніру Євро-2019. Гостям потрібна лише перемога, і бажано, щоб у паралельному матчі нашої групи в Андоррі піренейці обіграли Латвію. Тоді із 16-ма золотими очками українці матимуть непогані шанси потрапити до плей-офф. В іншому випадку доля нашої команди залежатиме від збігу обставин в інших групах.


Головний тренер збірної України Олександр Головко розраховує на 20 гравців. За рішенням наставника до цього списку не ввійшли три футболісти. Це Валерій Бондар («Шахтар»), Олександр Тимчик та Богдан Лєднєв (обидва — «Зоря»).

У день прильоту, в неділю, команда провела вечірнє тренування, а в понеділок відбулося передматчеве заняття. На щастя, усі футболісти здорові й рвуться в бій. Настрій у колективі оптимістичний, тож залишається сподіватися на позитивний результат.

Нагадаємо, що поєдинок між молодіжними збірними Голландії та України відбудеться 16 жовтня (початок — о 19.30).