16 жовтня 2018 11:29

Вадим СКИЧКО: "Есть ли шансы у "Миная" одолеть "Динамо" в Кубке Украины? Конечно!"

Журналiст телеканалу "2+2" Вадим СкIчко оцiнив шанси "Минаю" в Кубку Україна проти "Динамо".


"Чи є шанси у «Миная» здолати «Динамо» Київ у Кубку України? Авжеж є! Поясню. По-перше, закарпатці виходитимуть на матч 1/8 Кубка вже як на фінал – налаштування буде максимальним. Багато хто з гравців «Миная» згадуватимуть цей матч ледь не все життя, а тому гратимуть із посиленим бажанням. По-друге, «Динамо» має надзвичайно складний календар: на тижні, що передуватиме кубковому протистоянню кияни зіграють на виїзді у Франції у Лізі Європи, а також прийматимуть «Львів» у чемпіонаті. Далі буде виїзд на Закарпаття, а на тому ж тижні Динамо зустрічатиметься із «Шахтарем» у Харкові!


Безумовно буде ротація у складі, лідерам дадуть відпочити перед українським класичним з «Шахтарем», тому з «Минаєм» може зіграти найближчий резерв, який має мало практики та може бути не таким зіграним, як основа. «Порядок б’є клас», - дуже люблять повторювати українські тренери. У випадку зустрічі «Миная» з Динамо це твердження набуває додаткового змісту. Усім зрозуміло, що вчорашні аматори за навичками, підготовкою та досвідом поступаються іменитому супернику із гравцями збірної України, Словенії, Угорщини та Польщі у складі. Однак злагоджена командна гра та ґрунтовне вивчення опонента можуть допомогти колективу з Другої ліги здолати багаторазового володаря трофею.

«Минай» вже досяг маленької своєрідної перемоги досягши 1/8 фіналу Кубка України на шляху здолавши два колективи з першої ліги. Хай там як, навіть сам факт приїзду такого знаменитого клубу як «Динамо» Київ на Закарпаття – це вже подія та свято для вболівальникі".